100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol
Swiss Military by Hanowa

- Schweiziska militärklockor för särskilt höga krav Hanowa

klockor åtnjuter ökande popularitet bland kvinnor. Även om herrarna fortfarande är de viktigaste kunderna för tillfället, om inte annat på grund av varumärkets militära förflutna. Damerna blir också allt viktigare som kunder till märket, det vill säga som bärare av klockorna, men också som rådgivare till de män som bär dem.

Swiss Military by Hanowa-klockorna är endast tillverkade med schweiziskt tillverkade kvarts- eller mekaniska urverk, som tillverkas enligt schweiziska klocktillverkningsstandarder.

Varumärkesfilosofin "Ways on Target" talar för en tydlig design och en effektiv och pålitlig produktlinje, som också uppfyller mycket höga krav. Varumärket, som löst översätts som "Alltid på rätt spår" enligt dess filosofi, anspelar alltså på företagets historia, som ligger hos den schweiziska militären.

Det finns nästan inget slut på specialfunktioner och unika försäljningsargument med detta märke. För att bara nämna några, här är de viktigaste: Alla Hanowa mekaniska armbandsur har en baksida av glas, vilket gör det möjligt att se klockans hjärta. De flesta modeller är vattentäta upp till 200 meter på grund av den utarbetade skruvningen av höljena och klarar därmed många äventyr. För att uppnå en särskilt enhetlig och visuellt tilltalande färgeffekt bearbetas Swiss Military-klockorna med en speciell beläggningsteknik: jonpläterad teknik. Om något går fel erbjuder företaget Swiss Military by Hanowa servicesupport över hela världen för snabbast möjliga hjälp. Klockorna, som säljs i mer än 50 länder över hela världen, står för schweizisk precision i en klass för sig - ett löfte om kvalitet som de har varit engagerade i i 50 år.

HiddenGarantie