100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Bara det bästa för barn - ekoklockor från Jacques Farel Kids

Jacques Farel Kids värld formas av tanken på framtiden. Ett av de ledande varumärkena när det gäller barnklockor är engagerade i hållbar och ekologiskt värdefull klockproduktion. Jacques Farel Kids använder endast ekologiska material som är fria från skadliga ämnen av något slag. De ekologiska bomullsarmbanden uppfyller de högsta kraven på hållbarhet och erbjuder samtidigt särskilt vackra färgvariationer och bärkomfort för dina nära och kära. Det är inte bara klockans utsida som är miljövänlig, utan även insidan kan med säkerhet beskrivas som miljövänlig, så inga vanliga batterier används, utan speciella kvicksilverfria batterier (H90%).

Den tilltalande designen erbjuder rätt modell för alla smaker, oavsett om det är tiger, blomma, panda, fjäril eller delfin, Jacques Farel Kids-klockor får barns hjärtan att slå snabbare.

Naturligtvis svarar barnklockorna från Jacques Farel Kids också på de små barnens behov för att göra det så enkelt och hanterbart som möjligt att läsa klockan, till exempel finns det information på visarna om vad som visas: En liten visare som säger "timme" och en större som säger "minut" gör det mycket lättare att lära sig tiden, utan att kompromissa med klockans visuella intryck. De glada och färgglada modellerna kommer att glädja dina barn, precis som du. Sinnesfrid med sinnesfrid att skaffa en säker produkt som du kan lita på.

HiddenGarantie