100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Scoutarmbandsur får barns ögon att lysa

Scoutklockor är bekanta för de flesta av oss, som inte hade den ena eller den andra modellen av de populära barnklockorna i sin barndom. De är färgglada och fulla av liv och är den perfekta introduktionen till klockvärlden för de små, och Scout gör också en fin figur som förstagångsklocka. De genomskinliga urtavlorna, som är speciellt anpassade till barns behov, är särskilt lämpliga för att lära sig tiden. Scout erbjuder en specialgjord serie för nybörjare inom klocka, serien "My First" är särskilt tydligt utformad. Tiden anges med stapelindex samt med intilliggande siffror. Dessa analoga klockor gör det särskilt enkelt att lära sig tiderna. För att undvika eventuella distraktioner är dessa klockor designade på ett mycket minimalistiskt sätt och erbjuder de grundläggande funktionerna hos en klocka i glada och tilltalande färger.

Scoutklockorna för flickor och pojkar är utrustade med dagens ungdomars favoritmotiv. Oavsett om du letar efter en rosa klocka till en liten prinsessa eller en klocka med motocrosstryck för de unga och vilda, finns allt representerat här. Det är just möjligheten att anpassa klockan till barnets scoutväska som gör varumärket så tilltalande. Vikingar, enhörningar, blommor och fjärilar är bara några av de eftertraktade motiven på de robusta och samtidigt stiliga Scout-barnklockorna. Föredrar ditt barn det enkla? Då är de enfärgade modellerna och kanske till och med modellerna i rostfritt stål precis grejen.

Oavsett hur vilt det blir, är scoutklockorna förberedda för alla eventualiteter. De har dubbelhärdat mineralglas, vattentåliga fodral samt slitstarka remmar gjorda av slitstarka material som läder, textil och rostfritt stål.

HiddenGarantie