100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol
Sturmanskie

- Klockor för alla smaker Sturmanskie

armbandsur har varit en del av klockeliten sedan varumärket grundades 1949. Således var de första modellerna reserverade endast för militären och tillverkades bland annat för det sovjetiska flygvapnet. Dessa ryska klockor var inte tillgängliga på den vanliga marknaden, eftersom privilegiet att bära armbandsuren främst tillhörde piloter och annan militär personal. Med denna exklusivitet och, naturligtvis, användningen som militära klockor började historien om de högkvalitativa, pålitliga och eftertraktade Sturmanksie-klockorna.

En av de

mest kända bärarna av Sturmanskie-klockan är utan tvekan Yuri Gagarin, som var den första personen i rymden i omloppsbana runt jorden. Således bär varje av märket ett stycke världshistoria på handleden, särskilt med de modeller som är baserade på den ursprungliga Gagarin: till exempel jubileumsutgåvan för hans 50-årsjubileum av att segla jorden runt, Sturmanskie Chronograph Gagarin 50-Year Space Flight Hand-Winding S 3133-1395546.

Många Sturmanskie-modeller har fortfarande den populära pilotdesignen som formade varumärkets ™början. De hållbara armbandsuren och kronograferna från märket Sturmanskie är inte bara populära bland vänner av sovjetisk militärhistoria, utan också bland dagens mest mångsidiga klockentusiaster på grund av deras extraordinära design. Sturmanskie-bärare är klockälskare som helt enkelt letar efter armbandsur av hög kvalitet och vet hur man uppskattar varumärkets ryska charm.

HiddenGarantie