100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Schweizisk kvalitet för konstant läsbarhet

- Traser

Traser armbandsur - ungt märke med hög karisma

Traser Uhren är en ung klocktillverkare från Niederwangen nära Bern. Företaget, som grundades så sent som 1989, har lyckats säkra en fast plats i klockkosmos. Framför allt har deras självlysande urtavlor gjort Traser-klockor världsberömda. Om du letar efter en prisvärd klocka och inte vill klara dig utan schweizisk kvalitet, hittar du det du letar efter hos Traser armbandsur under garanti.

Här kan du ta reda på vad som gör Citizen-klockorna så eleganta och exklusiva och vilka varianter som finns tillgängliga för dig.

Schweiziska kvalitetsklockor med högt bruksvärde

Med sina 32 år är Traser ett av de yngsta klockmärkena från Schweiz. Ingen mindre än den amerikanska armén stod vid företagets sida som förlossningsläkare. Från en modell designad för militära applikationer växte klocktillverkningen slutligen fram. Det grundarna åstadkom med P6500 Type 6 var revolutionerande på mer än ett sätt. Klockan erbjuder permanent självlysande urtavlor, praktisk design, förstklassigt utförande och maximal tillförlitlighet - och allt detta till ett pris som måste betraktas som extremt billigt även med schweiziska standarder. Idag har sortimentet av Traser-klockor vuxit till en imponerande samling som strålar långt utanför sin målgrupp. Traser-armbandsur är därför inte bara förstahandsvalet för äventyr. De tillgodoser också klockentusiasternas drömmar om sitt eget schweiziska kvalitetsarbete.

Innehållsförteckning

Vad är en uppdragsklocka?

Traser-klockor tillhör klassen "uppdragsklockor". Detta avser klockor som konsekvent är inriktade på tuff användning när det gäller funktion, design och användbarhet. Förstklassig kvalitet och tillförlitlighet är en självklarhet för Traser-armbandsur. Dessutom erbjuder tillverkaren det "lilla extra". Förutom utförandet av de bästa materialen har Traser-klockor många detaljerade lösningar som helt enkelt inte är tillgängliga från andra tillverkare. Detta gör produkterna från detta märke till ett insidertips för vandrare, jägare, överlevnadsidrottare och även för den tuffaste av alla möjliga användningsområden: militären.

Ett ljus i mörkret

Den unika faktorn för Traser-armbandsur är deras tritiumurtavlor. Index och visare är utrustade med små glasrör som innehåller denna lågaktiva radioaktiva (och helt ofarliga) isotop. Som ett resultat lyser Traser-armbandsur av egen kraft och gör tiden alltid lätt att läsa, även under den mörkaste natten. Helt bortsett från bruksvärdet - detta mystiska sken gör också att Traser-klockor helt enkelt är rockcoola. Förutom de självlysande indexen och visarna har Traser-armbandsörhängena också passiva belysningselement. Dessa behöver bara en kort glans från ett externt ljus för att lysa under lång tid. Detta optimerar nattvisningen av Traser-armbandsur på lång sikt.

Traser armbandsur för dig

Drömmer du om ett riktigt schweiziskt armbandsur? Sluta då drömma och ta en titt på vårt sortiment av detta märke. Titta också medvetet på priserna. Det du ser är inga tryckfel - Traser-klockor är faktiskt otroligt billiga och erbjuder fenomenalt värde för pengarna. ™Dessutom är det klockor som kan göra mer - och kostar mindre för det. Detta gäller ocksĂ ™€ de automatiska klockorna, som utgör en stor del av Traser utbud.

automatiska klockor

Gräddan av en klocksamling hos varje tillverkare är automatiska klockor. Traser är inte annorlunda. Med ett litet men fint urval av särskilt välformade modeller hittar du klockor vars inre sofistikering motsvarar den yttre urtavlan. Naturligtvis erbjuder dessa Traser-armbandsur dig samma tillförlitlighet och funktionalitet som schweiziska klockor är världsberömda för. Så du kan bära din Traser automatiska klocka både på en sightseeingflygning och på ett dyk - bara inte på samma dag, tack!

Kronografer

Det integrerade stoppuret utökar Traser-klockor till kronografer. Med Ronda 5030.D installeras ett schweiziskt kvartsurverk i dessa klockor. Detta ger Traser-kronografer den nödvändiga tillförlitligheten i alla funktioner. Mörka färger, vattentäta boetter och starkt lysande urtavlor gör Traser-kronograferna till en förstklassig följeslagare i alla situationer.

operativa klockor

Traser-armbandsur gör också ett uttalande på en sofistikerad middag. De är dock inte gjorda för detta. Under filtret klocka hittar du ett stort urval av Traser-klockor som kan följa med i din vardag. Även om du måste arbeta hårt i vardagen kommer du med en klocka från denna kollektion att hitta en lojal och pålitlig följeslagare.

Militära klockor

Kamouflage är lika viktigt i militära operationer som förstklassig utrustning. Att se utan att synas - knappast några andra klockor erbjuder detta i sådan perfektion som Traser-armbandsuren för militära ändamål. Vadderade höljen avslöjar inte din position genom reflektioner, inte ens i gassande sol. I mörker lyser dock urtavlan med hög kontrast och är alltid lätt att läsa. Även i denna situation undviker husets höga bana alla oönskade långdistanseffekter av belysningen.

Utomhusklockor

Dessa Traser-armbandsur är särskilt lämpliga för flerdagarsvandringar bort från civilisationen. Förutom urtavlor som alltid är lätta att läsa, utmärkt utförande och vattentäta höljen, erbjuder vissa modeller intressanta extrafunktioner. Den roterande yttre ringen i Pathfinder-samlingen används för orientering. Den här användbara funktionen ersätter en kompass. Så fort solen skiner kan du använda den för att orientera dig och alltid hitta hem igen.

sportklockor

Stor urtavla, låg vikt och hög funktionalitet - det är egenskaperna hos Traser-armbandsur för sportsektorn. Oavsett om du joggar, cyklar, styrketränar eller klättrar har du klockan på handleden med dig vart du än går. Av särskilt intresse här är naturligtvis kronograferna. Med dessa kan du alltid bestämma dina varvtider på ett tillförlitligt sätt. Men ta också en titt på de andra sportmodellerna från Traser. Design, funktion och tillförlitlighet går alltid hand i hand på Traser-klockor.

segling klockor

"Pathfinder"-modellerna som presenteras i utomhusklockorna är också särskilt lämpliga för seglare. På öppet hav har du inga ledtrådar förutom solen. Om din smartphone inte har någon mottagning och kompassen ombord har misslyckats, har du fortfarande dina passager. Pathfinder Traser-armbandsuren är säkra på detta.

dykarklockor

Traser-armbandsur för dykare erbjuder maximal funktionalitet och tillförlitlighet. Mer än med någon annan typ av klocka är tidens läsbarhet viktigare för säkerheten än med dykarklockor. Med många funktioner stöder Traser-klockor dig i denna hobby på ett särskilt hållbart sätt. Trycksatta vattentäta fodral och rivtåliga armband är bara en liten del av de funktioner som även ditt liv kan vara beroende av. Med sina ljusa urtavlor är Traser-armbandsur idealiskt anpassade för dåliga siktförhållanden under vatten. Med den kan du till och med våga dig till botten av en sjö på natten.

alternativ

Traser-klockor erbjuder en hög nivå av funktionalitet, en tilltalande design och schweizisk kvalitet till ett otroligt överkomligt pris. Särskilt inom området militära klockor kunde varumärket locka uppmärksamhet över hela världen. Men ta gärna en titt på modellerna av Luminox- eller Sector-klockor. Här hittar du uppdragsklockor som också kan övertyga med tillförlitlighet och motståndskraft.

Nästa en traser?

Traser-klockor har blivit ett riktigt insidertips i deras kretsar. Det lilla men fina klockmärket definieras av ett tydligt fokuserat användningsområde för sina produkter. Om du inte vill gå miste om schweizisk kvalitet på handleden i ditt dagliga arbete, då har du hittat ett intressant märke här. Traser-armbandsur följer med dig varje gång du använder dem, oavsett vilken modell du väljer. För trevliga timmar med din fru eller flickvän hittar du också eleganta klockor som passar in i en middags- eller operaatmosfär. Din traser väntar på dig hemma och är redo för den krävande arbetsdagen nästa morgon.

HiddenGarantie