Ett armbandsur av trä är ett mycket speciellt tillbehör och är verkligen ett unik sådant – för att den är ett i sitt slag. Klockor av träkärnor är mer än bara klockor. De är särskilt snygga mot huden och imponerar med sin extraordinära design. Armbandsur av träkärna är din egen natur, som alltid påminner dig om att få ut det mesta av din tid.

Vår nuvarande tid bestäms av informationspluralism och de till synes obegränsade möjligheterna att forma våra liv. Trots stort välstånd känner många ungdomar sig överväldigade av de otaliga alternativen. Att ta lite tid och tillbringa den utomhus möjliggör de mycket sällsynta stunderna som medvetet saktar ner vardagen och skapar stunder av tacksamhet och begrundande. Träkärna – med sin symbol av ett träds årliga ringar – har skapat en enskild del av naturen för alla som påminner oss om att alltid få ut det mesta av vår tid.

Tillverkningen

”Unikt naturligt. Naturligt unik” – med träklockor är detta inte bara en slogan utan snarare en förklaring av det nära förhållandet till det material som alltid har varit användbart för mänskligheten: Trä och stenar.
Värdefullt hårt trä från olika regioner över hela världen används för tillverkningen. Tack vare sin lätta natur ger de modellerna en extra bekväm komfort. Utan att använda färger, och på grund av den exklusiva användningen av naturligt trä, behåller varje träkärnprodukt sin naturliga unikhet.

Förutom levande träslag används olika högkvalitativa stenarter för ansiktet. Kombinationen av träets känsliga korn och den imponerande strukturen hos stenarna gör varje klocka unik.
Slutligen representerar den speciella tillverkningen av materialet och den smala formen av inredningen ett elegant och mycket speciellt alternativ till vanliga armbandsur av metall.

Modeller Holzkern på Timeshop4you.co.uk

Med Herbstdämmerung och Wasser, Vi har valt en modell för damer och en universell modell som kan bäras av både damer och herrar. Det varma, bruna gångjärnsbandet av valnöt-trä av Höstskymning kontrasterar med lönnklockans ansikte. Modellen för damer: Vatten levereras med ett lindad lönnlängds armband. Det står i kontrast till det mörka akvamarin klockans ansikte, som faktiskt är gjord av äkta blå lasursten.