Hur ska ett riktigt armbandsur för sommaren se ut?

Ett sommarur måste naturligtvis se lätt och sommarfräscht ut. Färgglada mönster är säkert en fördel här. De utgör en speciell färgglad höjdpunkt med utvald utrustning och de går bra ihop med solbränd hud. Ett lätt sommarur behöver inga krusiduller, ett enkelt utseende och praktisk användning  är mer än tillräckligt.

Dessutom är det ingen mening med högklassiga lyxur om sommaren. De skulle snart lida av exponering för sol, sololja, klor, saltvatten och mycket annat. Det skulle vara synd om det fina uret skulle skadas. Bortsett från det, så är det mycket lättare att byta modell inför den nya säsongen när den inte är en lyxvara.

Det är också fördelaktigt att inte välja metallarmband eftersom metall expanderar när det utsätts för värme. Den starka värmen kan överföras till metallen, vilket är ett problem, eftersom den kan bränna din hud. Det är allt annat än bekvämt att bära. Dessutom rekommenderas inte läderarmband under sommaren. Ett högkvalitativt armband kan drabbas av missfärgning blir mycket stressat i värmen.

Därför är det bäst att bära silikon- eller nylonarmband på sommaren. Med dem behöver du inte oroa dig om de blir våta. Dessutom är det rekommenderat att uret är vattentätt upp till 10 bar eller högre, så att inget kan gå fel när du går och badar.

Sommaruret bör inte bara matcha din outfit, det måste också stå emot alla roliga aktiviteter!

Sommarur på Timeshop4you.co.uk

Detta ur från ICE Watch har ett vitt silikonarmband och hölje. Dessutom har det en glittrig urtavla i silver med turkosfärg, vilket gör att uret ser sportigt men fortfarande elegant ut. Dessutom är det vattentätt upp till 10 bar och är sålunda lämpligt som ett sommarur både visuellt och praktiskt! Armbandsuret från s.Oliver har ett slående havsblått armband och hölje och är därmed ett speciellt blickfång.

Du hittar också ett sommarur från Daisy Dixon i vår butik. Färgat i ljusrosa, och det finns blomsterutsmyckning på ett vitt silikonarmband. Höljet är också tillverkat av rosa silikon. Däremot fokuserar det slående damuret från Kienzle mycket på glitter och rhinestones. Förutom det likaledes rosa silikonarmbandet, är infattningen och siffrorna gjorda av många små glittrande rhinestones. På så vis skimrar och glittrar det vackert i solljuset.

K00430