Det trådlösa uret – praktiskt och modernt!

Ett trådlöst ur är ett kvartsur, som kan ta emot en tidssignal från en tidssignalsändare. Med denna information kan det interna kvartsuret regleras. Tiden visas ofta tillsammans med datum och en annan funktion, som larm eller temperatur. Fördelen med ett sådant ur är att du alltid kommer att se en exakt tid och du behöver inte vrida upp det själv. Växeln mellan sommartid och standardtid sker automatiskt om klockan befinner sig i mottagningsområdet för tidssignalsändaren. Få trådlösa ur kan ställas in manuellt, så de måste förlita sig på sändare.

Master Time och Eco Tech Time – de nya trådlösa uren

Det nya trådlösa urmärket Eco Tech Time har många olika modeller. Uren har också en solfunktion och de lagrar solenergi.

Det trådlösa soluret är ett ur som drivs av solenergi. Energin lagras av en solcell på urtavlan och driver uret, även om det inte finns mycket ljus, så du behöver inte byta batterier. Pionjären inom området trådlösa solur är det tyska varumärket Junghans, särskilt när det gäller armbandsur.

Nu kan du hitta de uren hos Timeshop4you.co.uk och du kan köpa Eco Tech Time trådlösa solur i vår butik.

Vi vill visa dig ett nytt varumärke, som erbjuder trådlösa ur. Master Time erbjuder olika ur. Du kan hitta trådlösa dam- och herrur, armbandsur, och höljen i material i alla olika färger. Det som är bra är att de alla är trådlösa ur. Den första modellen är ett damur med ett vitt läderarmband och ett roséguldfärgat hölje. Den vita urtavlan är prydd med rhinestones, vilka fungerar som ett index. Den andra modellen är också för damer, den levereras med ett guldfärgat armband och hölje av rostfritt stål. Urtavlan har med arabiska siffror och en digital kalender.