Termen ”vintage” är på allas läppar. Det är en engelsk term som översätts till något i stil med ”gamla” eller ”klassiska”. Termen har sitt ursprung i vinets terminologi, där det beskriver vinskörden och skördeåret. Dessutom kallas ett vin från ett särskilt bra år för ”vintage”. En annan term som ofta används i detta sammanhang är ”retro”.

Det finns vintage väggur, vintage möbler, vintage inredning och mycket mer. Vintage trenden omfattar objekt som helst återspeglar stilen på det gamla utseendet. Om du är intresserad av antikviteter, kultur och nostalgi när det gäller design, bör du känna dig bekväm i en värld av vintage mode. Vad vintage produkten ser ut som beror naturligtvis på den epok som den härrör från eller som ska imiteras.

Vintage väggur från Klockor4you.nu

Vid Klockor4you.nu kan du bläddra igenom ett stort urval av mer än 200 vintage klockor. Dessa inkluderar välkända varumärken såsom AMS, Hermle, Roger Lascelles eller Lowell.

Klockorna finns i alla prisklasser. Från den klassiska moderna AMS väggklockan 9471 för närvarande endast 239,90 SEK (i stället för 266,90 SEK), till den antika AMS pendelklockan 539 för närvarande endast 5.362,90 SEK (i stället för 5.957,90 SEK), det finns garanterat en klocka som matchar din smak.

Se efter själv!