Varumärket Karlsson är ett av de större märkena för mode klockor i vår online-butik Klockor4you.nu. Övertygande med olika mönster, antingen enkla eller slående, vinklade eller runda, glas eller marmor, de är alltid snygga och en blickfångare i ditt vardagsrum.

Vardagsinspirationer

KA4461

Här kan du hitta inspiration för att kombinera Karlsson klockor i vardagsrum.

Karlsson är ett globalt känt varumärke för klockor från Nederländerna. Nederländerna är alltid ett steg framåt när det gäller mode, stilar och trender. Trends uppstår ofta där och ett par år senare kan du hitta dessa moderna trender också här. Så var en trendsättare inom klockor med Karlsson. Dessa är inte bara klockor för praktisk användning, men kan också användas som dekoration.

Urval av vardagsrumsklockor av Karlsson

Karlsson KA5488GY

Denna modell är en kvadratisk väggklocka. Måtten är 35 x 35 cm och är gjord av grönt och grått glas. De använda silver arabiska talen är gjorda av metall. Händerna är också silver. Det är en enkel men modern modell.

Denna väggklocka är gjord av grön marmor. Ansiktet har en blandad svart och grön färg och är ordnad i en vanlig sexkant. Det är uppdelat i flera små trianglar som har ett futuristiskt utseende. Det finns inga markörer, bara gyllene händer. Denna klocka har utvecklats av BOX32-designteamet.

En annan väggklocka som är allt annat än enkel! Som namnet Sunshine Hexagon föreslår, så ser det ut som solen. Hela formen är rund, men den innehåller mindre hexagoner. Konstruktionen består av en stabil MDF-platta med träutseende. Så består ansiktet av hexagoner som är kornade i träet. Träet är beige, och händerna är orange som förstärker bilden av solljus.

Designad av Boxtel och Buijs är denna väggklocka svart. Väskan är gjord av svart plast. Bortsett från det har klockan ett välvt glas som täcker ansiktet. Det är också svart och moderna, mycket smala, vita siffror och markörer appliceras. De tre händerna är också vita.

Varumärket Karlsson producerar också väckarklockor. Detta är ett exempel på de olika väckarklockorna som designats av Karlsson. Det är en klassisk modell där man kan se klockorna ringer när larmet slås på. Väckarklockan består av ett ljusblått stålfall och ett vitt ansikte. Den här visar svart arabiska nummer och svarta händer.