Kunder till vår butik har nu ett specialverktyg, vilket gör valet av din nya väggklocka mycket mer realistisk och enkel – showroom för väggur!

Vårt sortiment av väggklockor omfattar flera tusen modeller i olika storlekar, färger, material och prisklasser. Naturligtvis är det inte alltid enkelt att välja din favorit. Med sökfiltret kan kriterier bestämmas såsom färg och storlek på klockan, och därför kan ett förval göras. Men de viktigaste frågorna av urvalsprocessen ska fortfarande besvaras.

De viktigaste frågorna varje kund frågar vid val av en väggklocka:

Hur kommer väggklockan se ut på väggen i mitt hem?
Passar storleken och stilen på väggklockan i mitt vardagsrum?
Matchar väggklockan väggens färg i mitt hem?

För att hjälpa våra kunder med dessa frågor har vi utvecklat showroom för väggur. Det drivs intuitivt och kan öppnas genom att klicka på soffa bilden till vänster sida av skärmen i enskilda bild-vyns sidan av väggklockor. Simulatorn erbjuder 15 olika färger och fem rum. Genom att klicka på en färg eller ett av rummen, erbjuds du 75 möjliga kombinationer för att få en uppfattning om hur klockan ser ut på olika bakgrunder eller i olika rum. Likaså är proportionerna av klockorna i rummen korrekt beräknade i förhållande till föremålen i rummen. Detta gör att du får ett mycket gott intryck av den faktiska storleken på klockan.

Färgpaletten med de viktigaste färgerna i olika nyanser ger en realistisk bakgrund för dig att besluta om klockan passar din egen vägg. Likaså har de fem rummen (två vardagsrum, kök, badrum och kontor) med sina individuella rums tillbehör, utvecklats på ett sådant sätt att du kan göra en realistisk bedömning av dina egna rum.

För att snabbt visa flera modeller efter varandra och för att bättre bedöma utseendet på olika klockor, kan du besöka en speciell sida med ”Showroom”!

Här kan kunderna välja väggur enligt varumärken och sedan få en lista över bilder som visar alla modeller av respektive varumärke bredvid simulatorn. Genom att klicka på bilden respektive klockan omedelbart överförs till simuleringen. På så sätt är det lätt att visa olika klockor i simulatorn för att se vilken modell som skulle passa perfekt.