Vid denna tid blir trädgården allt viktigare. Solen skiner och blommorna blommar. Vi vill spendera så mycket tid ute som möjligt för att andas in frisk luft. Således blir utomhusklockor allt viktigare för våra trädgårdar också. Ta en titt på vårt stora sortiment av solur och klockor nu.

Trädgården, vår favoritplats

En trädgård är ett definierat område för växter eller djur. I motsats till parker används de ofta endast för privata ändamål. Trädgårdar är inte bara inrättade för att skörda grödor utan fungerar också som platser för konstnärliga, andliga och terapeutiska ändamål, eller som platser för fritidsaktiviteter och avkoppling som blomgårdar eller trädgårdar.
Förutom den mycket populära formen av en blandad trädgård som kombinerar olika aspekter i ett, görs vanligtvis en differentiering i Europa beroende på en trädgårds primära användning. Till exempel finns det hus- och köksträdgårdar, fruktträdgårdar och örtträdgårdar, kolonilotter eller botaniska trädgårdar.

En trädgård kännetecknas naturligtvis inte bara av grönska och blommor utan också av korrekt dekoration. Det finns olika typer av hörn att sitta i eller matplats-utrymmen, och av solur och klockor för att dekorera din trädgård. I trädgården är det inte bara användbart att hålla koll på tiden, utan också att kontrollera temperaturen. Ett solur är inte kapabelt till detta; men det är en mycket speciell ögonfångare!

Utomhusklockor finns på Klockor4you.nu

Utomhusklockan AMS 5961 levereras med en roterbar metallkropp, dvs. den är automatiskt utrustad med två klockor. Fästet är fastsatt på husväggen och kan lätt avläsas från båda sidorna. Det finns en analog klocka med svarta arabiska siffror på den ena sidan. På den andra sidan är den utrustad med en termometer för att avläsa temperaturen.

Soluret Sunshine Garden Millennium Globe är ett själv supportande solur av rostfritt stål. Soluret mäter 40 cm i höjd och levereras med ett ben som det står på. Klockans ansikte är krökt och har ingraverade romerska siffror i rostfritt stål på den.