Veckans klocka är Atlanta 1199, en Atlanta barnväckarklocka med fotbollsmotiv. Ta reda på mer om veckans klocka i den här artikeln, varför sport och motion är viktigt för ditt barn i nuvarande tider och varför den färgglada barnklockan är en välkommen förändring och motivation.

Använd sportaktiviteter för barn hemma

Möjligheten att byta ut skolan, daghem och lekkamrater i sina egna fyra väggar på obestämd tid och hantera det bredvid hemmakontoret var en verklig utmaning för de flesta av dem. Under tiden löper den dagliga rutinen långsamt upp ner och något som vardagen dyker upp. Barn och ungdomar behöver tillräckligt med motion – för sitt eget välbefinnande, för att växa upp hälsosamt och sist men inte minst för ett stärkt immunförsvar för att avvärja potentiell infektion. I den här situationen är de digitala övningserbjudandena för hemma en enorm hjälp, som för närvarande går online i snabb takt och erbjuder högkvalitativa erbjudanden för daghem och skolbarn. Det finns redan ett antal idrottsprogram för ungdomar för att kompensera för inlärningsfaserna och de många som sitter med rörelse och för att motverka rumsfeber ”.

Atlanta 1199

Vårt Atlanta 1199

För att få ditt barns sport och till exempel fotboll hem, visar vi dig Atlanta väckarklocka med fotbollsmotiv. Atlanta 1199 är ett utmärkt alternativ till en traditionell, tråkig väckarklocka! Det runda, svarta och vita huset, som ser ut som en fotboll och de färgglada arabiska siffrorna, skapar mycket mer motivation hemma! En speciell höjdpunkt: väckarklockan spelar Olé, Olé, Vi är mästarnas melodi för att väcka dig. Melodin kan också ändras till en normal pipton.