Denna gång har vi valt Boccia 3235-1 till veckans klocka. Ett coolt damarmbandsur som inte bara matchar alla outfits och personer. Här hittar du en exakt beskrivning av denna klocka, liksom några anledningar till varför vi valde den att bli veckans klocka.

3235-01

Denna klocka har en diameter på 35 mm och består av ett roséguldfärgat titanarmband och ett roséguldfärgat titanhölje. Titanarmbandet består av individuella element som är delvist polerade och matta i mitten. Infattningen är utsmyckad med fina silverfärgade stenar, som är inbäddade i en roséguldfärgad ram. Urtavlan är också i roséguld. På urtavlan finner du ett streckindex, samt två arabiska siffror (12 och 6). Förutom timmen, minuten och sekunden visar klockan också det aktuella datumet. Sammantaget är detta en praktisk och elegant klocka utan mycket krusiduller!

Sommaren kommer, och den klocka vi har valt till veckans klocka är perfekt för den varma säsongen! Lite glitter, en flickaktig touch, bara enkel elegans! Vad är viktigt för sommaren? Tja, det borde se somrigt lätt och fräscht ut. Den lyser i ett friskt roséguld, denna färg är säkerligen väldigt populär just nu. Dessutom ser denna färg fantastiskt ut med solbrun hud.

Detta Boccia armbandsur är överkomligt nog att byta ut till nästa säsong. Eftersom dyra lyxklockor knappast är lämpliga för sommaren, skulle de bli drabbade av solljuset och det skulle vara synd. Därför är denna damklocka från Boccia den perfekta följeslagaren för den varma säsongen.

En variant av Boccia 3235-01

3235-02

En annan variant är den eleganta Boccia 3235-02. Denna modell kommer att övertyga dig med ett silverfärgat titanarmband och klockhölje. Urtavlan består av en särskild marmorskiva. Streckindexet, de arabiska siffrorna och visarna är svarta. Denna klocka har också ett friskt, somrigt utseende.

Du kan bestämma vilken som passar dig bäst!