Varför fortsätt söka och tänka på gåvor, när den perfekta presenten väntar här! Oavsett om din fru, din flickvän, din mamma, din dotter, din syster eller en annan kvinna som spelar en viktig roll i ditt liv. Seiko SSVV011 är den mest eleganta presenten du någonsin kommer att ge.

Särskilda funktioner som den radiokontrollerade solrörelsen

Silver damer klockan har ett gångjärn armband av rostfritt stål, samt ett fodral av samma material. Klockglaset är ett reptåligt safirglas med en superklädsel som idealiskt skyddar klockan mot någon påverkan. De speciella funktionerna finns dock i detaljerna:

Förutom de typiska funktionerna har denna klocka även en automatisk kalender fram till 2099, en världstidsklocka med 25 tidszoner, en dagsljusfunktion och en energisparfunktion. Dessutom är den radiostyrda solrörelsen med en mottagare för radiosignaler från sändningsstationer i Japan, Tyskland och Kina den bästa funktionen. Den har en kraftreserv på upp till sex månader.

Solar

Solklockor är klockor med kvartsteknik och får strömförsörjning genom att omvandla solenergi till elektrisk energi genom solceller, som integreras i klockans yta.

För att ge tillräcklig energiförsörjning över natten eller för längre perioder av mörker, är ackumulatorer integrerade i klockan. De möjliggör en mörkreserveringsreserv på flera månader. Bortsett från automatisk kvartsdrift, som främst produceras av Seiko, är solenergi den andra etablerade tekniken för kvarts klockor på marknaden, och det behöver ingen byte av batteriet.

Den här fina klockan är en absolut ”allround”, som du kan säga. Bortsett från alla dessa funktioner och specialfunktioner, ser damklockan också super elegant ut. Silveransidan har två romerska nummer (12 och 6) och en markör. Små stenar appliceras på några av markörerna.

Alternativ till SSVV011

Ett annat alternativ är SSVV012. Utseendet är den enda skillnaden mellan båda klockorna. Annars har de samma funktioner. Om du föredrar utseendet på denna damklocka får du samma produkt med den här klockan.

Den övertygar med en tvåfärgad armband, en kombination av silver och rosé-guld. Inramningen, markörerna och händerna är också rosé guld. Ansiktet är crème white.