Vår veckoklocka är Hermle 01079-030451 golvklockor. Det speciella med vår golvklocka är att den tillhör den aktuella SÄLJKAMPANJEN! Eftersom den minskar med 50 %, från 28.717,90 SEK till 15.012,90 SEK! Ett oslagbart erbjudande för en golvklocka i denna serie. Ta en titt runt i vår butik och lär dig mer om klocktillverkaren Hermle, om fördelarna med en Hermle golvklocka och såklart om vår veckoklocka.

Klocktillverkaren Hermle

Varumärket Hermle Uhren står för högkvalitativa golvklockor, väggur, bordsklockor och regulatorer och har varit så sedan 1922. Klockorna är till stor del handgjorda och förfinade med intressanta tekniska och optiska detaljer. Dessa mästerverk åtnjuter stor popularitet över hela världen och representerar tiden i sin vackraste form. Familjeföretaget Hermle har sitt ursprung i Gosheim på Schwäbiska Alb. Regionen betraktas som en europeisk storstad för bearbetningsteknik och var en gång ett centrum för den tyska klockindustrin. Än idag är det känt för sin uppfinningsrikedom och flit. De stora klockorna i Hermle Uhrenmanufaktur uppfinner inte tiden på nytt, men de ger den verkligen en omisskännlig estetik.

Medan de klassiska golvklockorna – baserade på ett viktigt århundrades vardagsrum – återupplivar svunna tiders kultur och inställning till livet, står Hermles designade golvklockor för kreativitet, purism och innovation.

Vår rabatterade modell Hermle 01079-030451

Vår veckoklocka är Hermle 01079-030451 golvklocka. Den består av ett delvis massivt valnötsträhus, glas en guldfärgad pendel. Urtavlan är krom med en silverfärgad nummercirkel och svarta index. Dessutom kan månfasen ses ovanför urtavlan. Kensington pendelklocka är en klassisk klocka med lyra pendel och mässing. Träklockan, med sina tre vikter, är exakt och omständligt detaljerad. Förutom nattavstängning och avaktivering av klocksignalen, ringer den här klockan Westminster-ljudet. Mekanismen pågår i 8 dagar, varefter den måste lindas upp igen. Vikterna manövreras via kedja.