100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Antique HOME, underbara väggklockor även för moderna lägenheter

Till och med namnet Antique HOME lovar klassisk design och högkvalitativt utförande av den gamla skolan. Namnet är också förknippat med en hemtrevlig atmosfär, som du känner till från barndomen, när du sitter framför den öppna spisen och läser. Bara med känslan av att vara hemma och tryggheten hos sina egna fyra väggar. Den som väljer en vardagsrumsklocka från märket Antique HOME väljer en klocka med en mycket speciell må-bra-faktor.

De underbara Antique HOME-klockorna är gjorda med stor uppmärksamhet på detaljer. De många detaljerna som de småskaliga motiven och det idylliska landskapet framkallar ett leende på betraktarnas läppar. Klockorna med metallbågar utstrålar också en unik stil. Baserat på den klassiska stationsklockans design, i kombination med en touch av vintage, förtrollar klockorna inte bara älskare av romantisk inredningsstil. Klockan är utrustad med en enkel och tidlös metallram, där urtavlan ger den omisskännliga charmen genom utvalda motiv.

Klockor som liknar den mycket moderna shabby chic åtnjuter också växande popularitet. Klockorna trimmas till gamla genom att skapa ett visst begagnat utseende genom materialval och bearbetning. Ledmotivet för varje enskild artikel, som också är ganska känsligt, är skräddarsytt för denna stil och bearbetat på ett högkvalitativt konstnärligt sätt.

HiddenGarantie