100-dagar-öppet-köp

Köp nu bekvämt dina presenter & ge de tillbakai nya året om de är inte gillat!

Julsäsongen kommer snart!

Jultiden ligger precis runt hörnet. Din sommarledighet är över, en av höstens sista resor kommer snart, och så plötsligt är det advent och därefter jul. Mataffärerna har redan våra älskade mandelkex och pepparkakor på lager och har börjat plocka upp dem på hyllorna.

Du kan inte börja för tidigt!

Samma gäller funderingarna gällande julklappar. Vissa tycker att valet av julklappar är irriterande och utmattande, andra älskar att leta efter bra och unika saker för sina nära och kära.

Christmas
Christmas
Ihre Vorteile

Men i slutändan återstår ändå frågan: tycker din familj och dina vänner så mycket om gåvan som du hade förväntat dig att de skulle göra?

Tyvärr kan vi inte svara på den här frågan för dig. Istället skulle vi vilja underlätta letandet efter gåvor: göra det roligt och mindre riskabelt. Genom att köpa ett av våra armbandsur tar du inga risker, eftersom det finns tillräckligt med tid för att returnera armbandsuret eller byta det mot ett annat.

Vi erbjuder därför en frivillig returrätt på 100 dagar på alla köp, vilket överskrider rätten om återkallande enligt lagen! Den lägliga försändelsen är tillräcklig för att möta deadlinen.

Under tiden förväntar vi oss att du behandlar armbandsuren försiktigt och packar dem noggrant för att kunna returnera en oskadd produkt.

gift
wrapping

Våra tjänster!

Beställ dina julklappar utan någon stress nu, och returnera dem efter helgdagarna, om de inte uppfyller dina käras förväntningar.

Detta erbjudande är inte bara tillgängligt under jultiden och advent, utan gäller under hela året.

Ta gärna kontakt om du har frågor gällande någon av våra tjänster!

Ha så kul med att ge gåvor, vi önskar dig en trevlig adventstid!