Veckans klocka är Artvendis 77206000010. Denna design väggklocka passar vackert i badrummet och ger den en trevlig maritim touch. Läs mer om egenskaperna hos badrumsklockor och naturligtvis vår veckas klocka i det här inlägget.

Kännetecken för en badrumsklocka

Vi har bara 16 badrumsklockor i vår butik, varav de flesta är från AMS eller Atlanta. Dessa klockor är ogenomträngliga för vatten och ånga tack vare en viss process. Detta gör dem särskilt lämpliga för badrum, simbassänger eller andra fuktiga rum. Många av klockorna har sugkoppar för plattorna eller fötter som ska höjas. Klockor är vanligtvis enkla och enkla för att kunna läsas enkelt. De kan ofta också visa temperaturen, vilket kan vara mycket användbart i badrummet.

Men eftersom de är så enkla uppmärksammar de inte dina väggar eller betonar din livsstil. Artvendis klockor har å andra sidan fantastiska och ovanliga mönster som fortfarande inte publiceras idag. Alla klockor av märket är gjorda av glas och är därför säkra från att stänka vatten. Även om de inte kan definieras som badrumsklockor, eftersom de inte är ogenomträngliga för ånga och vatten, kan de fortfarande exponeras i badrummet. Tack vare sitt material är dessa klockor också skyddade från stänkande vatten. Dessutom finns den uppfriskande maritima designen, som ger ditt badrum en helt ny friskhet.

Vår Artvendis 77206000010

Veckans klocka, Artvendis 77206000010, är ​​tillverkad av säkerhetsglas. Men vid första anblicken ger utseendet intrycket att det är av trä. Den långa väggklockan är en tyst klocka. Förutom de ljusblå / grå träpanelerna har klockan också en blå och vit randig livboj, samt några rep och fisknät. Det finns blå arabiska siffror och vita händer på ratten. Det finns också det tryckta ordspråket „Das Leben ist zu kurz. Nimm dir Zeit für Meer“, vilket betyder „Livet är för kort. Ta dig tid vid havet“.

Artvendis 77206000010