Vår veckans klocka hör till nyheterna från Björn Hendal klockorna!

Vi hos Klockor4you.nu har officiellt en av många nya produkter i vår butik – många fler följer snart!

Vår veckans klocka-Björn Hendal BHBSBRC 400

Denna klocka har ett brunt läderband med krokologisk prägling och ett silverfärgat rostfritt stålfodral. Den speciella egenhet är en skruvas tillbaka med Björn Hendal emblem och en älg. Urtavlan är mörkblå (nästan svart) med rosa-guldfärgata skyltarna. Klockan har tre kronografer med en liten sekund, en 24h display och en stoppfunktion. Rörelsen är en kvartsrörelse, och klockan är ca 50 meter vattentät. Den kommer att levereras i en fin brun läderlåda!

bjoern hendal
sweden
bjoern_hendal

Björn Hendal Sverige är ett mycket designorienterat, klassiskt och elegant varumärke som kan spela en mycket speciell roll för älskare av klockor. Eftersom inte alla bär dessa klockor!

Designen är baserad på klockor från 1940-talet som speciellt klassiska former föredrar. Behandlingen av klockorna är av mycket hög kvalitet.

Fördelar med plexiglas

Klockglaset är inte, lika många andra, safir eller mineralglas, men en akryl- eller plexiglas. Detta har många fördelar: för en sak kan det vara välvt över klockan på klockan. Dessutom belagdes det med antireflektions och den lägre densiteten av plexiglas ger den avgörande fördelen med det: ljus kan tränga igenom tyget bättre. Således har klockglaset färre reflektioner än till exempel med safirglas.

En annan fördel med plexiglas är brottmotståndet. Den är mer flexibel än andra klockglas och därmed mindre känslig för stötar och tryckkrafter. Om klockan faller ner, behöver du inte oroa dig för glasstoppet direkt.

Vem had någonsin en klocka med plexiglas i händerna, har märkt det: urtavlan har en unik karaktär på grund av specifika optiska egenskaper av Plexiglas. Tittare beskriver ofta utstrålningen som varm och oförfalskad.