I en värld där tid har blivit en värdefull resurs har varumärket Citizen etablerat sig som en pionjär inom klockindustrin. Sedan grundandet år 1930 har Citizen kontinuerligt erbjudit banbrytande innovationer och tidlös elegans. Med en kombination av högprecisionsteknologi och förstklassigt design har Citizen blivit ett av världens mest ansedda och respekterade varumärken.

Vad gör Citizen NJ-serien unik?

Modellerna i NJ0151-serien är för närvarande en av de mest efterfrågade kollektionerna från Citizen. Detta kan delvis tillskrivas en blandning av en traditionell enkel design tillsammans med ett brett utbud av urtavelfärger. Å andra sidan är klockan tekniskt innovativ och spelar i toppklass både vad gäller kvalitet och funktion i sin priskategori, tack vare sitt sofistikerade automatiska urverk.

På Uhren4you erbjuds klockan i 6 olika variationer med silverfärgat boett och en gång med guldfärgat boett. Fördelen är att det finns något för nästan alla smaker!

Variationerna av urtavelsfärger sträcker sig från rött till grönt, till tre olika nyanser av blått, till grönt och till och med en enfärgad svart. Det är värt att betona att index och visare är iögonfallande, då metallen ser mycket raffinerad ut och glänser starkt. Indexen lyser också i mörkret.

Dagvisningen är lättläst och kompletterar klockans totala kvalitativa utseende.

Baksidan av klockan är också utrustad med en glasskiva, vilket gör det möjligt att närmare inspektera det automatiska urverket med kaliber 8210. Urverket är utrustat med 21 juveler för att garantera högsta kvalitet och precision. Det fungerar med en frekvens på 21 600 slag per timme, har en gångreserv på 40 timmar och en noggrannhet på +/- 20 sekunder per dag.

Även materialen imponerar. Glasdetaljerna är tillverkade av safirglas och både boetten och armbandet är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål. Delarna är delvis borstade och delvis högglanspolerade, vilket förbättrar klockans visuella framträdande avsevärt.

Sammanfattningsvis representerar serien en bra kombination av tradition och modern design, förstärkt av högkvalitativa material och utmärkt mekanik.

Citizen: Förenar Tid, Teknik och Stil

Citizen är känt för sina banbrytande teknologier, särskilt utvecklingen av Eco Drive-tekniken. Denna innovativa funktion gör det möjligt för klockorna att omvandla ljusenergi till elektrisk energi och lagra den i ett uppladdningsbart batteri. Som ett resultat är Citizen-klockor miljövänliga och har enastående kraftreserver. Precisionen hos Citizen-klockornas rörelser är också anmärkningsvärd, med deras kronometercertifiering som garanterar exceptionell noggrannhet.

Citizen-klockor representerar tidlös elegans och förfinad design. Oavsett om det är klassiskt eller modernt erbjuder Citizen olika modeller som tilltalar individuella smaker. Från eleganta dressklockor till sportiga kronografer gör mångfalden av kollektioner att alla kan hitta den perfekta klockan för varje tillfälle. Användningen av högkvalitativa material och uppmärksamhet på detaljer är utmärkande egenskaper som sätter Citizen-klockor isär från andra.

Citizen är engagerat i hållbarhet och är stolta över att tillverka miljövänliga klockor. Eco-Drive-tekniken minskar behovet av batteribyte och bidrar till att minska avfallet av engångsbatterier. Dessutom använder varumärket miljövänliga processer och material i sin produktion. Som ett ansvarsfullt företag deltar Citizen även i filantropiska projekt och donationskampanjer för att göra en positiv bidrag till samhället.

Citizen är ett varumärke som imponerande förenar tid, teknik och stil. Med sina innovativa Eco-Drive-klockor, stilrena designer och engagemang för hållbarhet har varumärket etablerat sig som en ledare inom branschen. Oavsett om du letar efter en pålitlig vardagsklocka eller en stilig accessoar erbjuder Citizen ett brett utbud av alternativ som tillgodoser varje smak och behov. Med Citizen bär du inte bara en klocka på handleden, utan också en symbol för precision, kvalitet och miljömedvetenhet.