Vår veckoklocka är holz4home H4H288 bastuväggklocka. Detta är ett nytt märke för väggklockor i vår butik. I den här artikeln kan du få reda på mer om varumärket holz4home, som kommer från vår region, och såklart om vår veckoklocka.

Märket holz4home

Varumärket har funnits på möbelmarknaden i många år och har under denna tid lyckats bevisa sig på bästa sätt. Sedan 2011 har fokus legat på materialet trä. Företagets specialister forskar om träets unika egenskaper och använder dem för att designa kollektioner. Möbler i ekträ, till exempel, bär på energin av motståndskraft och kärlek till livet. Trä är ett naturligt klimatskydd och möbler av trä säkerställer optimal luftfuktighet i ett rum. Trämöbler får interiörerna att se sofistikerade och unika ut, och betonar ägarens personlighet. Träprodukter har bra prestanda, hållbarhet, lång livslängd och estetiskt utseende. Den passar och kompletterar både moderna och klassiska inredningsstilar.

holz4home Klockor på Klockor4you.nu

De använder endast högkvalitativa, giftfria lim. Detta är en garanti för säker användning. Träet är behandlat: värmetorkat, målat med miljövänliga spanska Barpimo-färger och lackerat med vattenbaserad lack från samma företag.

Etta gör produkterna säkra och av hög kvalitet. I vår butik hittar du några snygga, moderna väggklockor från holz4home, kom gärna förbi!

Vår holz4home H4H288

Vår veckoklocka holz4home H4H288 är en bastuklocka vilket gör att den tål extremt varma rum. En bastu värms med bastuaggregat till en temperatur mellan 80 C och 100 C, med torr luft kan temperaturen vara upp till 130 C. Det är därför viktigt att uppmärksamma kvaliteten, speciellt när det kommer till bastuklockor. Klockan är gjord av enkelt ljusbeige ek och arrangerad av horisontella trästag. Visarna är svarta, sekundvisaren är röd och det finns inga index.