Det nederländska företaget CLUSE, med huvudkontor i Amsterdam, designar armbandsur som firar enkelhet. De är minimalistiska, enkla och feminina. Företaget grundades 2013 och deras rykte växte ganska snabbt på sociala medier och bloggar. Alla deras entusiastiska anhängare gör dessa ur till verkliga kändisar.

Ett CLUSE damur som är konvertibel

CLUSE CL18024
CLUSE CL18014
CLUSE CL18201
CLUSE CL18233

Om du letar efter ett tidlöst och elegant armbandsur, hittar du det definitivt hos CLUSE. CLUSE damur är perfekt för kvinnor, som letar efter ett modernt armbandsur som kan kombineras med varje outfit. Det är ett subtilt och elegant ur, som också är ganska bekvämt att bära. Materialets kvalitet uppfyller högsta standard.

Cluse
Cluse

Det finns nya och unika armbandsur med urtavla i äkta marmor i CLUSE „La Roche“ kollektion av damur. Denna natursten har en unik design och varje ur är unikt. Urtavlan är omgiven av högkvalitativt mineralglas. Perfekt för damer, som vill sticka ut med en subtil design.

Cluse Dalmatian
Cluse La Roche

CLUSE har också utökat „La Roche“ kollektionen. „La Roche Petit“ damurets urtavla är bara 33 mm och är perfekt för kvinnor, som letar efter ett mindre ur. Men smått betyder inte nödvändigtvis vanligt. I denna serie är varje ur också ett av sitt slag. Modellerna „CLUSE CL40106 Rosé Gold Dalmatian“ och „CLUSE CL40105 Gold Dalmatian“ är därför endast tillgängliga i begränsade kvantiteter. Urtavlan är gjord av äkta dalmatisk sten.

CLUSE damur på Klockor4you.nu

CLUSE
CLUSE Watch förpackning

I vår webbutik hittar du över 100 olika CLUSE-modeller, och säkert den rätta för dig. Dessutom får du en längre garanti (3 år) endast i vår butik.