Vikbara reselarm är det praktiska och enkla alternativet till en väggklocka eller ditt vanliga larm. Vik det helt enkelt, och klockans tavla kommer att skyddas och du kan enkelt bära runt på larmet. Det lilla och kompakta reselarmet passar perfekt i alla resväskor, väskor eller ryggsäckar och kan därför lätt tas med på varje semester!

Olika restyper

Att resa innebär att röra på sig och att människor måste vara till fots under lång tid, eller reser med ett transportmedel. Folk vill nå en destination eller lära känna flera platser. En resa består av platsförflyttnngar, samt att nå din destination. De använda transportmedlen utgör en så kallad resekedja (som buss – flygplan – spårvagn – taxi). Om du tittar på det på ett vetenskapligt sätt, kan resor kategoriseras efter skälet till resan, syftet och varaktigheten, samt motivationen att resa.

Dessutom skiljer sig resor från semesterresor; Dessa innebär en resa till spa, vandringsturer eller kulturresor, såväl som affärsresor, forskningsresor och expeditioner.

Ett larm är en klocka som väcker någon vid en tidigare bestämd tidpunkt, eller som påminner dig om ett möte. Detta sker oftast med en akustisk signal. Under en resa är detta praktiskt, eftersom man vill vakna upp för att uppleva nya saker!

Även om sömn är en bra sak, så finns det bättre saker att göra när du är på vägen. Med detta praktiska vikbara reselarm kommer du alltid att hålla tiden i minnet. Oavsett om du är i ditt hotellrum, en semesterlägenhet, en husbil, eller ett tält.

Vikbara reselarm på Klockor4you.nu

I vår butik hittar du till exempel två snygga vinklade och vikbara reselarm från Braun. Det speciella kännetecknet med dessa reselarm är att de har en rörelse-kontrollerad snooze-funktion, ett tid-display-ljus för att enkelt kunna läsa av tiden i mörkret, liksom en världskarta. Det spelar ingen roll på vilken kontinent du tillbringar din semester; med den här är du väl förberedd. Dessa versioner finns i matt grå, 660343_BNC005, samt med ett matt vitt hölje, 660251_BNC005.

Titta på andra väckarklockor från Braun!

En annan version av det vikbara reselarmet är QHT011K från Seiko. Detta larm är rund, med en flik för att skydda klockans tavla, samt en ställning för att hålla upp larmet. Detta larm finns också med ett klock-display-ljus, samt självvisande klockavisare för att enkelt läsa av tiden i mörkret.

Välkommen att besöka vår butik och hitta det perfekta larmet eller reselarmet. Din nästa semester är här, gör det rätt!!!