Vår veckans klocka är AMS 7424. Det här är en nästan 70 cm hög väggklocka, dess struktur kännetecknas av en långsträckt träkropp. Förutom det beige-bruna trähölje med kärnboksapplikationer finns det också olika färgade naturstenelementen som uppradade ser ut som en bit av en vägg.

Naturstenmurar som en blickfångare

För när vi skapar våra livsrummen redo, attraheras vi av många material som vi kan använda som väggbeklädnad. Bakgrunder och gipsväggar är särskilt populära och vanliga. Vad du har sällan på skärmen är att väggarna också kan utformas med sten. Även om detta inte alltid är lätt att genomföra, är dess livsrummen allt mer imponerande. Oavsett om stora, grova eller små, fina naturstenar. Oavsett om en urtagning, en vägg eller hela livsrummen. Naturstenar i olika färger utstrålar en viss värme och komfort.

Wohnzimmer
Kaminfeuer

Vår veckans klocka är därför inte bara perfekt för en natursten, men är också en liten natursten med sina element. Om du gillar det här utseendet, men du vill inte konvertera och ombygga ditt livsrum, den här är klocka din lösning. Den gör sig också genom sin varma beige-brunton mycket bra till en ugn eller eldstad i dina livsrummen. Tillsammans skapas en mysig och varm atmosfär, för den kalla årstiden är säker!

AMS 7424-ratten är en rund glasskiva som ligger på den övre halvan av väggklockan. Den är större i diameter än trähölje och sträcker sig därför något. Skärmens inre cirkel är silverfärgad med svarta arabiska siffror och pekaren. Klockan har också en silverpendel som sitter framför naturstenelementen.

Många varianter av AMS 7424

Det finns naturligtvis också andra varianter av AMS 7424. Oavsett om det är ljust eller mörkt, naturstenelement eller inte. Denna pendelklocka är lyckligtvis i många olika mönster, så det borde finnas något för varje smak.