100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

AMS, ett modernt familjeföretag för högsta kvalitet och speciell designkvalitet

från Schwarzwald. Detta är bara en av de egenskaper som man oundvikligen förknippar med varumärket AMS. Om du letar efter moderna väggklockor hittar du det du letar efter här såväl som med klassiska farfarsklockor.

Redan 1776 fanns de första indikationerna på att grundstenen till familjeföretaget hade lagts: Joseph Mayer var den första överlevande klockhandlaren hos den senare tillverkaren av de välkända AMS-klockorna från Schwarzwald. Omkring 1841 skickades det första skriftliga dokumentet för företaget, vilket innebär att den officiella dateringen börjar med detta datum. Sedan i år har generation efter generation av Mayer-familjen producerat pålitliga och tilltalande klockor för alla smaker. Med varje generation kommer nya idéer in i företaget, vilket ger varumärket en modern touch trots eller kanske på grund av dess långa företagshistoria.

AMS-klocktillverkarna lägger stor vikt vid en modern design, som fortfarande produceras idag i en familjär atmosfär. AMS väggklockor och AMS bordsklockor har tillverkats i mer än 150 år i familjeföretaget, som nu har över 20 anställda. Glasklockor med pendel eller AMS farfarsklockor är också en del av det populära sortimentet, som ständigt anpassas och utökas för att möta kundernas krav.

Det breda utbudet av klockdesigner hos AMS erbjuder möjligheten att välja den klocka för ditt eget hem som passar exakt till din inredningsstil. Till exempel är AMS farfarsklockor ett speciellt blickfång som understryker en klassisk atmosfär. Farfarsklockorna och vägguren, som är tillverkade i fina träslag, når ståtliga storlekar och har ett avgörande inflytande på intrycket av rummet. Trä är ett mycket speciellt material för varumärket AMS, eftersom det skapar en koppling till början av företagets historia som inget annat material. Materialets naturliga och originella karaktär ger också många bearbetningsvariationer som möjliggör en högkvalitativ och kreativ design. Många sniderier och intarsiaarbeten, utförda av mästerhantverkare, finns ofta i träklockorna och betonar det utmärkta utförandet med stor uppmärksamhet på detaljer.

De moderna glasklockorna är också fortfarande ett flaggskepp för varumärket AMS. De många olika stilarna är särskilt anmärkningsvärda här. Det finns till exempel modeller med olikfärgade linser, som har vackra färgeffekter på grund av en genomkörning. Eller klockan 156 i AMS-stil, som visar en gammal Casablanca-filmaffisch på böjt glas och är särskilt populär bland filmälskare.

Gillar du det modernt och färgglatt? Vad sägs om ett iögonfallande AMS-pendelur som citerar designen av det traditionella gökuret från Schwarzwald, AMS 7372. Eller en kantig och ganska minimalistisk bordsklocka i glas som sticker ut med sina tydligt skurna former och reducerade tillbehör? Ta en titt runt och du kommer garanterat att hitta det du letar efter.

AMS-klockor köps bäst på Uhren4you.de, en av de få distributionspartnerna för varumärket AMS.

HiddenGarantie