100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

AMS - ett modernt familjeföretag för högsta kvalitet och speciell designkvalitet

från Schwarzwald. Detta är bara en av de egenskaper som oundvikligen är förknippade med AMS-varumärket. Om du letar efter moderna väggklockor hittar du dem här samt klassiska farfarsklockor.

Redan 1776 finns det första indikationer på att grundstenen i familjeföretaget har lagts: Joseph Mayer är den första överlevande klockhandlaren hos den senare tillverkaren av de välkända AMS-klockorna från Schwarzwald. Omkring 1841 skickades de första skriftliga bevisen för företaget, vilket innebär att den officiella dateringen börjar vid denna tidpunkt. Sedan i år har generation efter generation av Mayer-familjen producerat pålitliga och tilltalande klockor för alla smaker. Med varje generation kommer nya idéer in i företaget, vilket gör att varumärket behåller en modern touch trots eller kanske på grund av sin långa företagshistoria.

AMS-klocktillverkarna lägger stor vikt vid en modern design, som fortfarande produceras idag i en familjär atmosfär. AMS väggur och AMS bordsur har tillverkats i mer än 150 år i familjeföretaget, som nu har över 20 anställda. Glasklockor med pendel eller AMS farfar klockor är också en del av det populära sortimentet, som ständigt anpassas och utökas för att möta kundernas krav.

Det breda utbudet av klockdesigner hos AMS ger dig möjlighet att välja den klocka för ditt eget hem som passar din inredningsstil exakt. Till exempel är AMS-farfarklockorna en speciell blickfångare, vilket understryker en klassisk atmosfär. Farfarsklockorna och väggklockorna, gjorda i fina skogar, når ståtliga storlekar och har ett avgörande inflytande på intrycket av rummet. Trä är ett mycket speciellt material för AMS-varumärket, eftersom det skapar kopplingen till början av företagets historia som inget annat material. Materialets naturliga och ursprungliga natur ger också många bearbetningsvariationer som möjliggör en högkvalitativ och kreativ design. Många sniderier och marquetry arbete, utförda av mästare hantverkare, finns ofta på trä klockor och betonar det utmärkta utförandet med stor uppmärksamhet på detaljer.

De moderna glasklockorna är också ett tecken på AMS-varumärket. De många olika stilarna betonas särskilt här. Till exempel finns det modeller med olika färgade glasögon, som har vackra färgeffekter på grund av konvergens. Eller AMS Stiluhr 156, som visar en gammal Casablanca-filmaffisch på böjt glas och är särskilt populär bland filmälskare.

Gillar du det modernt och färgstarkt? Vad sägs om en iögonfallande AMS-pendelklocka som citerar designen av det traditionella gökuret från Schwarzwald, AMS 7372. Eller en kantig och ganska minimalistisk glasbordsklocka som sticker ut med sina tydligt skurna former och reducerade tillbehör? Ta en titt runt och du kommer definitivt att hitta det du letar efter.

Det bästa stället att köpa AMS-klockor är på Uhren4you.de, en av få distributörer av AMS-märket.

HiddenGarantie