Tyskland ska rösta!

Den här eleganta herrklockan från 100 års-serien Zeppelin är veckans klocka hos oss! Dessutom blev denna klocka, i samband med det federala valet, omröstad till valets klocka. Därför säljs den med 4 års garanti. Klockan är garanterad att hålla ända tills nästa tyska Bundestag!
Detta innebär alltså: Köp klockan mellan den 1e och 23e september för att få 4 års garanti!

Tillverkad i Tyskland
Detta innebär sofistikerad och exakt design, hög kvalitet och produkter med ett utmärkt rykte över hela världen. Att säga att en produkt är „Tillverkad i Tyskland“ innebär hög kvalitet och ett etablerat rykte. Detsamma gäller Willi Birk, grundaren av företaget Pointtec, som äger varumärkena Junkers och Zeppelin. Alla armbandsur av dessa två märken bär kvalitetsförseglingen ‘Made in Germany’.

 “Det är fördelaktigt för försäljningen av våra armbandsur att vårt företag är beläget i Tyskland eftersom många kunder lägger stor vikt vid tysk kvalitet och tysk design.”
Willi Birk

Valets armbandsur – Zeppelin 7618-1

Zeppelin 7618-1

Zeppelin 7618-1 är en mekanisk herrklocka. Den har ett svart läderarmband och en silverklocka av rostfritt stål. Uret består av silver och har svarta visare och markörer.

rückseitezeppelin

Denna pilotklocka visar timmar, minuter och datum. Den är också utrustad med stoppfunktion och tachymeter. Höljets botten är gjort av glas, så att du kan se den inre klockmekanismen på klockans baksida. Klockan är vattentålig upp till 5 bar, vilket motsvarar ett djup på 50 meter.

Ruhla har en lång tradition av produktion av urverk. Än idag gör Ruhla klockor för Junkers och Zeppelin, som en del av sin produktion.
Denna specialutgåva av kronografklockan 7618-1 har producerats för att fira Zeppelins 100 -årsdag. I samband med det federala valet i Tyskland 2017 kommer denna klocka att vara valets armbandsur! Den kombinerar tradition med tysk kvalitet. Bli en av de första som beställer denna specialutgåva på Klockor4you.nu för att få 4 års garanti!

zeppelin tradition