100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Köpguide på Zeppelin Watches

Hitta rätt Zeppelin-klocka som passar din smak

Speciellt i tider av digitalisering, när ett klassiskt armbandsur har blivit överflödigt, kan du sticka ut från mängden med en ädel pilotklocka. Pilotklockor är karakteristiska för nostalgi och ett unikt utseende. De föregår med gott exempel när det gäller stil och modemedvetenhet på ett speciellt sätt.

Här kan du ta reda på vad som gör Zeppelins pilotklockor så eleganta och exklusiva.

Innehållsförteckning

Värdena för Zeppelin

Zeppelin-klockorna är uppkallade efter Ferdinand Graf von Zeppelin (1838-1917). Graf Zeppelin var en extraordinär uppfinnare och pionjär inom flygteknik. År 1900 sjösatte Zeppelin de första luftskeppen över Bodensjön. Sedan dess har luftskeppen och zeppelinarna inspirerat människor. För den tiden var zeppelinare en särskilt avancerad uppfinning. Baserat på detta designar varumärket Zeppelin idag kronografer i den klassiska pilotklockans design, som inspirerar med funktionell precision. Förutom den höga kvaliteten bidrar de genomarbetade fodralen i ett historiskt utseende till att inte bara flygfantaster utan även klockälskare uppskattar Zeppelin-klockorna.

Vad gör en Zeppelin-klocka

De extraordinära, klassiska och eleganta Zeppelin-klockorna är inte bara iögonfallande, utan har också en historisk bakgrund. Tradition är också mycket viktigt vid tillverkning av Zeppelin-klockor. En Zeppelin-klocka har alltid ett schweiziskt urverk och är tillverkad i Tyskland. Pionjäranda och teknisk sofistikering resonerar med varje Zeppelin-klocka. Zeppelin-armbandsur utstrålar en unik charm som du kan känna varje gång du tittar på klockan.
Skaffa en klocka från Zeppelin och bär ett historiskt mästerverk på handleden. I vår butik hittar du många olika klockor från Zeppelin.

pilotens klocka

De mest utmärkande egenskaperna hos en pilotklocka är dess robusta design, en urtavla med hög kontrast och mycket exakta urverk. I en pilots vardag ska klockan kunna motstå friktion och stötar samt möjliggöra god igenkänning i starkt och mörkt ljus. Tillverkare som Zeppelin, Messerschmitt eller Citizen var tvungna att anpassa sig till några utmanande omständigheter:

Zeppelin klockor Trender

Här vill vi ge en liten förhandstitt på utvecklingen och trenderna för Iron Annie klockor.

LZ 127 Graf Zeppelin

LZ 127 anses vara det mest framgångsrika luftskeppet av sin tid. Luftskeppet hade en längd på 230 meter och hade sin första flygning 1928. LZ 127 initierades ursprungligen som en grov idé och prototyp, men visade sig vara så pålitlig att den har blivit mycket berömd genom många spektakulära åkturer. Dessa inkluderar världskryssningen och polarresorna. Denna historiska bakgrund har fått Zeppelin att döpa en klockserie efter den legendariska LZ 127. Klockorna i serien är tänkta att återspegla luftskeppets karaktär och tidsanda vid den tiden. Klockornas klassiska och eleganta karaktär påminner om den revolutionära eran med LZ 127. Här kombineras nostalgi och tradition med modern teknik.

Luna

Damklockorna från Zeppelin imponerar också. I synnerhet klockorna i Luna-serien kombinerar en nostalgisk karaktär med moderna element. Urtavlan är utsmyckad med vackra kristaller och gör poäng med sin eleganta skalstruktur. Klockorna är utrustade med kvartsurverk. I vår butik hittar du många olika varianter. Vare sig det är Milanesiska armband av rostfritt stål eller läderarmband.

HiddenGarantie