100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Köpråd på

Zeppelin klockor

Hitta rätt Zeppelin klocka som passar din smak

Speciellt i tider av digitalisering, när ett klassiskt armbandsur har blivit överflödigt, kan du sticka ut från mängden med en ädel pilotklocka. Pilotklockor är karakteristiska för nostalgi och ett unikt utseende. På ett speciellt sätt sätter de ett exempel för stil och modemedvetenhet.

Ta reda på vad som gör Zeppelins pilotklockor så eleganta och exklusiva.

Innehållsförteckning

Värdena för Zeppelin

Zeppelin-klockorna är uppkallade efter Ferdinand Graf von Zeppelin (1838-1917). Graf Zeppelin var en extraordinär uppfinnare och pionjär inom flygteknik. År 1900 lanserade Zeppelin de första luftskeppen över Bodensjön. Sedan dess har luftskeppen eller zeppelinarna inspirerat människor. Vid den tiden var zeppelinarna en särskilt avancerad uppfinning. Baserat på detta designar varumärket Zeppelin nu kronografer i den klassiska pilotklockdesignen som inspirerar med funktionell precision. Förutom den höga kvaliteten bidrar de utarbetade fodralen i ett historiskt utseende till det faktum att inte bara flygfans utan också klockälskare uppskattar Zeppelin-klockorna.

Vad gör en Zeppelin-klocka

De extraordinära, klassiska och eleganta Zeppelin-klockorna är inte bara ett blickfång utan har också en historisk bakgrund. Tradition är också mycket viktigt vid tillverkning av Zeppelin-klockor. En Zeppelinklocka har alltid ett schweiziskt urverk och tillverkas i Tyskland. Pionjäranda och teknisk sofistikering genljuder med varje Zeppelin-klocka. Zeppelins ™armbandsur utstrålar en unik charm som du kan känna varje gång du tittar på klockan.
Skaffa dig en klocka från Zeppelin och bär ett historiskt mästerverk på handleden. I vår butik hittar du många olika klockor från Zeppelin.

Pilotens klocka

De mest utmärkande egenskaperna hos en pilots klocka är dess robusta design, en urtavla med hög kontrast och mycket exakta rörelser. I en flygares vardag ska klockan tåla friktion och stötar, samt vara lätt igenkännlig i starkt och mörkt ljus. Tillverkare som Zeppelin, Messerschmitt eller Citizen var tvungna att anpassa sig till vissa krävande omständigheter:

Zeppelin klockor Trender

Här vill vi ge en liten inblick i utvecklingen och trenderna för Iron Annie-klockor.

LZ 127 Graf Zeppelin

LZ 127 anses vara det mest framgångsrika luftskeppet i sin tid. Luftskeppet hade en längd på 230 meter och hade sin första flygning 1928. Ursprungligen initierad som en grov idé och prototyp, visade sig LZ 127 vara så pålitlig att den har blivit mycket känd för många spektakulära flygningar. Dessa inkluderar världsresan och polarresan. Denna historiska bakgrund har fått Zeppelin att namnge en klockserie efter den legendariska LZ 127. Klockorna i serien är avsedda att återspegla luftskeppets karaktär och tidsanda vid den tiden. Klockornas klassiska och eleganta karaktär påminner om den revolutionära eran av LZ 127. Här kombineras nostalgi och tradition idealiskt med modern teknik.

Luna

Damklockorna från Zeppelin är också imponerande. I synnerhet klockorna i Luna-serien kombinerar en nostalgisk karaktär med moderna element. Urtavlan är dekorerad med vackra kristaller och poäng med sin eleganta skalstruktur. Klockorna är utrustade med kvartsurverk. I vår butik hittar du många olika varianter. Var det Milanese armband av rostfritt stål eller läderremmar.

HiddenGarantie