100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Hitta

rätt Junkers-klocka som passar din smak

Med en pilotklocka från Junkers kompletterar du din outfit på ett speciellt sätt. Sådana klockor har blivit en sällsynthet. Stick ut från mängden och gläns med din Junkers-klocka.

Innehållsförteckning

Junkers historia

Den tyske ingenjören Hugo Junkers fick tidigt grundläggande kunskaper i flygplanskonstruktion och utvecklades med tiden till en av de viktigaste flygplanstillverkarna i världen. Idag anses han vara en historisk person och en pionjär inom flygmotorernas historia. Anmärkningsvärda modeller inkluderar Junkers J1, Junkers J4 och Junkers F13. Alla modeller återspeglar den oförglömliga viljan och ambitionen hos pionjären Hugo Junkers. Att ständigt utveckla sig själv och sitt flygplan är bara några av hans speciella personligheter. För att hedra den extraordinära prestationen tillverkas klockor i den unika pilotdesignen och är uppkallade efter många typer av flygplan. Företaget vill inte att Hugo Junkers historiska bidrag till flygets fortsatta utveckling ska glömmas bort. Resultatet är produktion av högkvalitativa klockor i form, färg och material.

klockor från Junkers

Under många år har namnet Junkers stått för tradition och pålitlighet. Modellerna för women och men är handgjorda i Tyskland och försedda med det certifierade uttrycket Made in Germany. Junkers erbjuder många olika klockmodeller för män och kvinnor, som släpps i begränsade upplagor. Många klockmodeller verkar hedra minnet av de tidigare Junkers-flygplanens enastående prestationer och tillägna dem ett berättigat erkännande. Klockorna från märket Junkers kommer särskilt att glädja dem som är särskilt intresserade av luftfart och dess spännande historia. Junkers-klockorna imponerar med sin enkla men extravaganta design.

I vårt sortiment hittar du olika pilotklockor. En varierad variation av material, former och färger. Klockorna varierar i alla kategorier. Oavsett om det är en automatisk klocka, kvartsklocka, kronograf, läderarmband eller armband i rostfritt stål, med en Junkers-klocka kan du göra ett tidlöst och klassiskt uttalande på din handled. Junkers speciella design kännetecknas av den unika kombinationen av toppmodern klocktillverkningsteknik och klassiskt utseende. De eleganta klockorna från Junkers passar för alla tillfällen och ger din outfit det där lilla extra.

Pilotens klockor

Pilotklockor designades för flygbolagspiloter som hade problem med klassiska armbandsur under flygning. Piloterna utsattes för en del ogynnsamma omständigheter. Till exempel manövrerade piloterna sina klockor med handskar och ibland bar man även klockor över ärmarna. Pilotklockorna skulle göra livet lite enklare för flygbolagens piloter. Av denna anledning var klockorna tvungna att uppfylla vissa krav för att bli användbara alternativ till de klassiska armbandsuren. Informationen måste alltid vara läsbar och materialen måste uppfylla vissa tekniska krav. De mest utmärkande egenskaperna är den kontrastrika urtavlan, det mycket exakta urverket och de robusta materialen. Förutom Junkers specialiserar sig tillverkare som Zeppelin, Messerschmitt och Citizen också på pilotklockor.

Junkers klockor trender

Här vill vi ge en liten förhandstitt på utvecklingen och trenderna för Junkers klockor.

G38-serien

G38-serien påminner om det världsberömda tyska fyrmotoriga flygplanet från 1900-talet. Den byggdes bara två gånger av Junkers flygplansfabrik. Med en längd på 22 meter och ett vingspann på 44 meter var flygplanet en sensation på den tiden. För att fira uppfinnarens och hans företags pionjäranda fick denna klockserie sitt namn efter det ärevördiga flygplanet. Klockorna i serien kombinerar flygplanets distinkta design med klocktillverkningens konst, vilket tar produktionen till en ny nivå.

Förutom G38-serien finns det andra serier som firar milstolpar i flyghistorien. Vårt sortiment innehåller modeller från Junkers Eisvogel F13, JU 52 D-AQUI, Junkers Bauhaus Lady-serien och många fler. Dessutom utökas och uppdateras serierna kontinuerligt. Med denna variation av klockor finns det rätt klocka för alla smaker.

HiddenGarantie