100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Köpråd

Junkers klockor

Hitta rätt Junkers klocka som passar din smak

Med en pilotklocka från Junkers kan du komplettera din outfit på ett speciellt sätt. Sådana klockor har blivit en sällsynthet. Stick ut från mängden och glänsa med din Junkers-klocka.

Innehållsförteckning

Junkers historia

Den tyske ingenjören Hugo Junkers fick tidigt grundläggande kunskaper i flygplanskonstruktion och utvecklades med tiden till en av världens viktigaste flygplanstillverkare. Numera anses han vara en historisk personlighet och en pionjär i flygmotorernas historia. Anmärkningsvärda modeller är till exempel Junkers J1, Junkers J4 och Junkers F13. Alla modeller återspeglar pionjären Hugo Junkers oförglömliga vilja och ambition. Att ständigt utveckla sig själv och sitt ™flygplan är bara några av egenskaperna hos denna speciella personlighet. För att hedra den exceptionella prestandan tillverkas klockor i den unika flygardesignen och namnges efter många typer av flygplan. Företaget vill inte glömma Hugo Junkers historiska bidrag till flygets fortsatta utveckling. Resultatet är produktion av högkvalitativa klockor i form, färg och material.

Uhren von Junkers

Under många år har namnet Junkers stått för tradition och pålitlighet. Modellerna för women och män är handgjorda i Tyskland och försedda med det certifierade uttrycket ÂMade in Germanyâ. Junkers erbjuder många olika klockmodeller för män och kvinnor, som släpps i begränsade upplagor. Många klockmodeller verkar fira de enastående prestationerna från det tidigare Junkers-flygplanet och ägna det berättigade erkännandet till dem. Klockorna från varumärket Junkers kommer särskilt att glädja dem som är särskilt lockade av luftfart och dess spännande historia. Junkers klockor imponerar med sin enkla men extravaganta design.

I vårt sortiment hittar du olika pilotklockor. En mängd olika material, former och färger. Klockorna varierar i alla kategorier. Oavsett om det är en automatisk klocka, kvartsklocka, kronograf, läderrem eller armband i rostfritt stål, gör en Junkers-klocka ett tidlöst och klassiskt uttalande på din handled. Den speciella designen av varumärket Junkers kännetecknas av den unika kombinationen av toppmodern klocktillverkningsteknik och ett klassiskt utseende. De eleganta klockorna från Junkers passar för alla tillfällen och ger din outfit det där säkra

.

Pilotens klockor

Pilotklockor var utformade för flygpiloter som hade problem med klassiska armbandsur under flygningen. Piloter utsattes för vissa negativa omständigheter. Piloter manövrerade sina klockor med handskar och i vissa fall användes klockor också över ärmarna. Pilotklockor skulle göra livet för flygbolagspiloter lite enklare. Av denna anledning måste klockorna uppfylla vissa krav för att bli användbara alternativ till de klassiska armbandsuren. Informationen skulle alltid vara läsbar och materialet måste uppfylla vissa tekniska krav. De mest utmärkande egenskaperna är urtavlan med hög kontrast, den mycket exakta rörelsen och robusta material. Förutom Junkers har tillverkare som Zeppelin, Messerschmitt och Citizen också specialiserat sig på pilotklockor.

Junkers klockor trender

Här vill vi ge dig en kort inblick i utvecklingen och trenderna inom Junkers klockor.

G38-serien

G38-serien påminner om det världsberömda tyska fyrmotoriga trafikflygplanet från 20-talet. Detta byggdes bara två gånger av Junkers flygplansfabrik. Med en längd på 22 meter och ett vingspann på 44 meter var flygplanet en sensation vid den tiden. För att fira pionjärandan hos uppfinnaren och hans företag namngavs denna klockserie efter det ärevördiga flygplanet. Klockorna i serien kombinerar flygplanets distinkta design med klocktillverkningskonsten och tar produktionen till en ny nivå.

Förutom G38-serien firar andra serier milstolparna i flyghistorien. Vårt sortiment innehåller modeller från Junkers Kingfisher F13, JU 52 D-AQUI, Junkers Bauhaus Lady och många fler. Dessutom utökas och uppdateras serier ständigt. Med denna mängd klockor finns det rätt klocka för varje smak.

HiddenGarantie