Smycken, som armbandsur, rundar av varje outfit perfekt. Små detaljer som örhängen, kedjor, armband eller hängen är inte bara för kvinnor, utan kan också bäras mycket bra av män. Det är en prydnad eller ett mått på utsmyckning. I snävare mening är de seder och föremål som är fästa vid människors kroppar och kläder och tjänar som prydnad. Dess användning går tillbaka till början av stenåldern: den senaste forskningen tyder på att människor redan prydde sig med snäckor för 100 000 år sedan – åtminstone 25 000 år tidigare än man tidigare trott. Halssmycken i form av halsband finns dokumenterade redan från paleolitisk tid. Smyckena tjänar främst till att öka attraktiviteten eller statusen för en person inom ett samhälle eller en grupp eller att synligt representera en status (t.ex. kronjuvelerna). Dels är smycken kopplade till materialets fascination, såsom metallen med dess lyster eller färgen på ädelstenar, och å andra sidan till de formella aspekterna av smyckesformen.

Våra främsta varumärken

Vi har för närvarande sju toppmärken i vår butik: Bering, Boss, PDPAOLA, Police, s.Oliver, Thomas Sabo och Tommy Hilfiger. Vi kommer att visa dig några av dessa pärlor mer i detalj i den här artikeln.

Hos oss hittar du alltid rätt smycke, från subtila och enkla smycken för vardagen på kontoret till smycken för bröllop och speciella tillfällen. Vi erbjuder ett stort urval av herr-, dam- och barnsmycken. Med ett varierat utbud, hög tillgänglighet och bra service kan du njuta av många fördelar när du handlar hos oss. Dessutom ger vi en garantiförlängning med ytterligare ett år på vissa märken.

Våra PDPAOLA smycken

Två bra exempel kommer från det hippa modemärket PDPAOLA. PDPAOLA CO01-260-U Halsband och PDPAOLA AR01-289-U örhängen passar bra ihop. Det är handgjorda smycken gjorda av högkvalitativa material. Det är 925 sterling silver med en 18K guldplätering.

Delarna från Bering Jewelry är också imponerande. I kombination är Bering Jewelry 707-179-05 örhängen och Bering Jewelry 627-1127-170 armband mycket eleganta och tidlösa.

Som redan meddelats går inte männen tomhänta heller. Tommy Hilfiger Jewelry levererar chica armband och manschettknappar för män.