100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

PDPaola Köpguide

PDPaola: kreativa smycken för varje dag

Livet är färgglatt och fullt av överraskningar. Ett vackert exempel är naturen - så Mångsidigt, färgglatt och mångfacetterat att vi omedelbart känner oss hemma. Den soliga Du kan fånga sidor av livet med damsmycken från PDPaola. Det unga varumärket står för lekfull Extravagans och färgstark charm. Förtrollande detaljer gör smyckena till något alldeles speciellt Speciell. Oavsett om du vill göra stora uttalanden eller delikata accenter - med PDPaola-smycken Du kan göra båda. Upptäck de magiska kollektionerna och ta reda på vilka smycken är helt enkelt perfekta för dig.

Innehållsförteckning

Vilka material PDPaola smycken är gjorda av

Kvalitet är A och O för det kreativa varumärket. Sterling silver utgör grunden för många PDPaola Creations. Materialet - även kallat 925 silver - förtrollar med en vacker Skina. Legeringen består av 92,5 % rent silver och 7,5 % material som koppar. Sterlingsilver är perfekt för smycken. Det är högkvalitativt, hållbart och Ser förvillande ut som dyrt vitguld. PDPaola damsmycken ger 925 silver flott. Den svala nyansen imponerar med sitt lyxiga utseende. Men också i I den gyllene manteln ser legeringen helt enkelt underbar ut - 18K guldplätering ser till att det blir så. På så sätt förvandlas den delikata silvertonen till en glamorös guldmagi. PDPaolas damsmycken behöver inte mycket vård för att se vackra ut under lång tid. För en enkel rengöring, du lägger dina smycken i en liten skål med ljummet vatten och Diskmedel. En mjuk barntandborste kompletterar pälsvårdsrutinen. Med den kommer du att nå även mellan små stenar - så att dina smycken blir extra rena. Kreationer i sterling silver Vid behov kan du också rengöra den i ett speciellt silverbad eller med en silverrengöringsduk. Eventuella missfärgningar avlägsnas på ett tillförlitligt sätt och dina smycken glänser som ny. Äger du damsmycken med 18k guldplätering och vill fräscha upp guldpläteringen? Ett besök hos juveleraren rekommenderas.

Vilka smycken är i förgrunden av varumärket

PDPaola älskar variation. Oavsett om halsband eller armband - i varje kategori Ungt varumärke genom fantasifull charm. Varje smycke är en hyllning till kärleken till Detalj. De perfekt färdiga formerna, de gnistrande stenarna, det högkvalitativa utförandet - med PDPaola gör smycken helt enkelt roliga. Du är välkommen att göra enskilda uttalanden eller flera Kombinera smycken med varandra. Varumärkets kreativa motto fortsätter genom varje kollektion. genom. Ett speciellt tema är örhängen från PDPaola. Här förtrollar varje örhänge med en underbar design. De enskilda kreationerna är mycket olika, men harmoniserar perfekt tillsammans. Om du har flera hål i öronen är seten ett utmärkt val. Detsamma gäller för kreativ asymmetri: Här bär du en annan i dina högra och vänstra öronhål. Juvel. Effekten är fantastiskt vacker och en lyckad omväxling från klassisk Örhängen Designs. Smyckesseten är också perfekta som presentidé. Vem är inte lycklig om vackra damsmycken för ett speciellt tillfälle eller som en liten present till däremellan?

Den lekfulla designen av PDPaola

Damsmycken från märket PDPaola är allt annat än vanliga. Kärnan i designen är kreativ variation. Färgglada, glittrande, extravaganta och flickiga - de förtrollande kreationerna bjuda in dig på en resa in i fantasins värld. Ett stort ämne är zirkoniastenar. Oavsett om det är i Oavsett om det är klassiskt vitt eller färgglada nyanser glittrar de känsliga stenarna av solen. De ser ut som riktiga diamanter eller läckra godisar som lyser upp sommar- och vinterdagar. Halsband med hjärtberlocker, örhängen med pärlemordetaljer och kärleksfullt dekorerade bokstavshalsband är bland favoriterna i kollektionerna. Damsmycken, som fokuserar på färgglatt Lägger stenar, gör stora uttalanden i PDPaola-kollektionerna. En underbar höjdpunkt är smyckena som är inspirerade av djurvärlden. Bli förälskad i Kreationer med bihängen och förtrollande skalbaggsberlocker. De små djuren påminner om den eviga våren och inspirera med ren lätthet. Även smycken med blommigt Detaljer som blommiga motiv hör till våra favoriter. Från fina stiftörhängen till Vackra statement-halsband - det unga märket tolkar blommig charm på ett kreativt sätt. En annan höjdpunkt är de ovanliga formerna. Perfekt böjda linjer med asymmetriska detaljer, runda eller kantiga mönster, smala eller breda. Hoop-örhängen i synnerhet är i Kreativitetens fokus: Varje modell är ett konstverk som ger dig glädje dag efter dag. Oavsett om det är med Stenar, små hängen eller extravaganta former - här får du de klassiska creolörhängena En drömlik makeover.

vilka smycken du kan använda för att skapa romantiska skapelser

De lekfulla PDPaola-designerna harmoniserar perfekt med varandra. Från gnistrande bin till ömtåliga bin Från blommor till hjärtan och asymmetriska former - det här är skönhet som i en saga. Självklart Du kan också trolla fram kontraster med de vackra damsmyckena. Perfekt för tjejiga Creations passar smycken med en modern, puristisk touch. Att göra ett underbart uttalande Armband av rostfritt stål och läder. Märken som Boss Jewelry och Tommy Jewelry är kända för denna typ av av kvinnors smycken. Märkenas halsband och örhängen inspirerar också med trendiga Mönster - Extraordinära detaljer är en del av det goda uppförandet här. Tillsammans med din filigran. Armband skapar en extraordinär look. Ett annat bra märke är Bering Jewelry. Det här märket är mer lekfullt än Boss Jewelry och Tommy Smycken, men inte lika tjejiga som PDPaola. Bering Jewelry-kollektionerna ger också bra resultat. Överraskningar i beredskap. De högkvalitativa damsmyckena av rostfritt stål är ibland delikata och ibland extravaganta - En underbar kombination. Färgglada detaljer, berlocker och hjärtan spelar en huvudroll här. Vårt tips: Ta gärna en titt på klockkollektionerna från Bering Jewelry. I denna kategori Varumärket inspirerar med ren variation - från klassisk till sportig design, allt är därigenom.

Moderna smycken av PDPaola

Det unga märket övertygar med fräscha, feminina smyckesdesigner för varje dag. Med PDPaola Det känns som om du går genom en drömlik trädgård och ser det vackraste Ta med dig dina skapelser. Moderna smycken har helt enkelt det där lilla extra. Samtidigt är det viktigt att han Så mångsidig att han också älskar kontraster och går med på alla stilexperiment. Upptäck vår underbart urval av PDPaola damsmycken och ser fram emot att äntligen visa dina favoriter lära känna varandra personligen. Om och om igen finns det nya skapelser som vill erövra ditt hjärta och snabbt på din önskelista - för kreativiteten känner inga gränser

HiddenGarantie