100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Armband köpråd

Armbandet - Trendiga smycken som följeslagare i alla situationer

Armband är extremt mångsidiga och passar därför alla tänkbara stilar. Oavsett om det är klassiskt med en affärsdräkt på kontoret, lekfullt på en varm sommardag med en luftig klänning, elegant i teatern eller på en konsert, som en flirtig blickfångare på en fest med vänner eller en prålig höjdpunkt på en musikfestival - ett armband är alltid den perfekta följeslagaren. Med skicklig iscensättning kompletterar det ikoniska smycket på handleden inte bara din look och rundar av den harmoniskt, utan lockar också allas uppmärksamhet.

Dessutom kan den enkelt kombineras med andra tillbehör och ger dem ännu mer glans med sin blygsamma underdrift. Rätt armband ska alltid passa situationen, oavsett om du är på jobbet eller på fritiden, i vardagen eller på semestern, oavsett om det är en trendig, sofistikerad, elegant, smart eller avslappnad outfit. Jag är säker på att du ibland undrar hur du känner igen armbandet som bäst betonar din stil. Här kan du ta reda på vilka armband som passar dig och dina behov, och få tips för det perfekta valet.

Innehållsförteckning

Vad du bör vara uppmärksam på när du väljer och köper armband!

Först och främst bör du bestämma vilket material armbandet ska vara tillverkat av. De eleganta klassikerna är antingen gjorda av titan, gult, vitt och roséguld eller silver, även om många också väljer den billigare guldpläterade versionen. Äkta pärlor, som också stilfullt kompletterar alla festliga garderober, eller de något mer känsliga sötvattenpärlorna för mer vardaglig användning, ser väldigt eleganta ut på handleden. Om du gillar det lite mer avslappnat kan du välja varianterna med fin trådtejp eller läder - i kombination med en delikat smyckesplatta, gnistrande ädelsten eller små träpärlor blir även den smartaste armbandsversionen en riktig blickfångare och är perfekt för daglig användning. Redan innan du väljer ditt favoritstycke mäter du hur kort eller långt armbandet kan vara. När allt kommer omkring ska den inte sitta för hårt och skära in, men inte heller vara för lös och glida ner vid minsta rörelse. Naturligtvis beror storleken också på modellen: Till skillnad från de fashionabla är de ädlare armbanden inte lika nära handleden.

Armband - De viktigaste kvalitetskriterierna

Om du är

villig att investera lite mer pengar i ditt armband, som du kommer att behålla och bära länge, är det bäst att välja ett smyckekvalitetsstycke som Boss Jewelry. Ett sådant smycke är en hållbar och pålitlig följeslagare som uppfyller de högsta kvalitetskraven. Men om du väljer en något billigare version behöver du inte oroa dig för kvalitet och utförande. Vår lagerpersonal kontrollerar varje enskilt smycke för kvalitet och utförande. Vi undersöker också de dekorativa delarna och hur noggrant de är anslutna till bärarmaterialet, till exempel hur fast ädelstenen fäster eller hängande delar som glaspärlor eller fjädrar har fästs. En viktig punkt som också måste kontrolleras är stängningen. Detta måste hålla säkert så att du inte tappar ditt armband omedelbart om du fastnar någonstans obemärkt.

Vilka armband passar till min outfit

Om du lägger stor vikt vid en harmonisk helhetsbild kan du till och med välja det smycke som matchar din hy. Om du har en ljusare hudton hittar du rätt armband i modellerna av titan, vitt guld eller silver. För en fräsch sommarbrun eller naturligt lite mörkare hy passar ett fylligt gult guld bäst. Ädelmetallen i färgroséet passar alla damer och kan därför användas universellt. En vacker accessoar på armarna ger en personlig touch till varje outfit - detta fungerar lika bra för seriöst affärsmode som för eleganta kvällskläder och en avslappnad streetwear-look. I grund och botten, i en direkt jämförelse av yrkesliv och fritid, gäller följande: På arbetsplatsen sätter armband i dämpade färger subtila accenter utan att vara påträngande. Här är de bara vackra tillbehör, men inte alls blickfång, varför de inte får dominera din klädstil på kontoret. Utanför kontoret väljer du det smycke som matchar tillfället och outfiten - ju mer avslappnad händelsen är, desto mer iögonfallande kan ditt armband vara.

Hur man kombinerar armband med andra smycken

Ett brett utbud av modeller kan kombineras perfekt med andra dekorativa tillbehör som halsband eller örhängen - antingen i en uppsättning eller som en blandning. Naturligtvis ska armbandet alltid matcha klockan när du bär ett - båda kan fungera bra tillsammans, antingen i samma stil eller i kontrasterande kontraster, och kan ge varandra ett fantastiskt utseende. Har du någonsin provat skiktning? Det bär flera armband ovanpå varandra i varierande mönster, färger och former. Denna trendiga trend resulterar alltid i nya charmiga skapelser med ett mycket personligt uttalande. Följande gäller: Välj ett smycke av guld eller silver som är så enkelt och diskret som möjligt, följt av bitar av tyg eller läder, och kronan på verket är armband med pärlor eller hängen. Naturligtvis kan du också kombinera flera liknande bitar. I minimalistisk stil används till exempel några tunna, filigran enskilda bitar i en enhetlig stil. Eller så kan du bära samma enkla armband i olika nyanser.

Dessa armbandsmodeller trender just nu

Inte bara sedan igår, utan också idag, är charmarmband med sina dekorativa och mestadels detaljerade hängen mycket populära. Detta armband är en individuell samling av små presenter, memorabilia eller semestersouvenirer med högt idealistiskt värde. Den andra trenden kallas länkarmbandet. Dessa modeller har iögonfallande kedjelänkar och är ett snyggt blickfång på handleden. Dessa exemplar finns i en mängd olika utföranden, med mer eller mindre utskjutande individuella länkar - om dessa är särskilt platta är det ett så kallat pansararmband. Den tredje modehöjdpunkten är armband med pärlor - oavsett om de är äkta eller gjorda av trä, glas, plast ... Alla dessa varianter är väl mottagna. Tidlöst och alltid en trend är armbandet med gravyr - antingen bara för dig, eller i kombination med en mycket speciell person. Med namnen, eller ett datum som har betydelse för båda, eller koordinaterna för den plats ni besökte tillsammans, kan du signalera verklig anslutning. Du är säker på att göra din bästa vän, din mamma eller syster, eller till och med din partner lycklig.

Armband - Små accessoarer med stor effekt!

Den avgörande faktorn för det storslagna utseendet på ett armband som du har valt för att passa din typ och smak samt dina önskemål är hur du bär det. Smycket kommer till sin rätt särskilt säkert på armen där det stör dig mindre - det här är vanligtvis vänster sida för högerhänta och höger sida för vänsterhänta. Men om de inte begränsar dig på någon arm medan du arbetar, kan du naturligtvis dekorera båda handlederna med dem. Vilken modell du slutligen bestämmer dig för och sedan presenterar för allmänheten är i slutändan helt upp till dig. Med klassikerna gjorda av guld och silver är du på den säkra sidan och kan inte gå fel. Men varför inte prova exemplar i exotisk etno, fräck boho eller lekfull hippiestil? Eller göra ett uttalande med ett glittrande strassarmband? Var i alla fall medveten om den stora effekten detta lilla tillbehör kan ha om det passar in i den övergripande bilden av ditt utseende och avrundar det optimalt. I det här fallet kommer du säkert att beundra dem omkring dig!

HiddenGarantie