Klockor för dykare på Klockor4you.nu

Sommaren börjar och med den semesterperioden. Många tillbringar sin semester på Nordsjön eller Medelhavet. Huvudsaken är hav, strand, sol och ut ur dina egna fyra väggar. Alla vet att om du lämnar dina värdesaker utan uppsikt på stranden riskerar du att bli bestulen. Särskilt klockor och andra små värdesaker är ofta föremål för tjuvar.

Du kan undvika denna fara med en dykarklocka, eftersom du även kan bära klockan i vattnet. Vilka är de bästa dykklockorna 2022?

Chris Benz klockor

Det absoluta toppmärket inom området dykklockor är Chris Benz. Detta märke har stått för högkvalitativa dykklockor Made in Germany i många år. Varje passionerad vattensportsentusiast och dykare borde ha hört talas om detta märke. Chris Benz klockor är så tuffa att de till och med tål ett bett från en vithaj. Du hörde mig rätt!

Shark Proof-betttestet genomfördes under verkliga förhållanden i vattnet utanför
Gansbai/Sydafrika.

Citizen klockor

Märket Citizen har alltid varit känt och älskat i klockornas värld. Det grundades i Japan 1918. I vår butik hittar du just nu ca 330 armbandsur från Citizen. Dykklockor har också varit en del av Citizen-sortimentet under lång tid. Tack vare teknisk innovation och framsteg kan fans se fram emot något nytt varje år.

Vår rekommendation: JP2000-67L

Denna klocka är den perfekta följeslagaren för ett trevligt dykäventyr. Med en vattentäthet på 20 bar, en integrerad djupmätare och andra funktioner lämnar den inget övrigt att önska.


JP2000-67L

Luminox outdoor klockor

Luminox-klockor passar för hela uteområdet och anses vara förstklassiga militärklockor. Fler och fler människor har funnit stor glädje i dessa klockor. Nästan alla Luminox-klockor är designade på ett sådant sätt att de även utan problem kan användas som dykklockor. Varumärket Luminox kommer från Schweiz och är nu en global aktör på klockmarknaden.


1003-XL_2

Vår slutsats:

Dykklockor finns i alla former, tjocklekar och texturer. I vår butik hittar du många modeller från en mängd olika märken. Den här artikeln är avsedd att fungera som en guide och hjälpa dig att hitta din ideala dykklocka.