100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol
Chris Benz

klockor för vattensportentusiaster och dykare Chris Benz köpguide

Många armbandsur har begränsad vattentålighet. Många surfare, seglare, simmare och dykare måste göra denna upplevelse. Av denna anledning bör du tänka på lämpliga alternativ. Chris Benz armbandsur är av hög kvalitet, extremt motståndskraftiga och imponerar med sin vackra design. Chris Benz har något att erbjuda för alla som gillar action, friluftsliv och sport. Alla Chris Benz-klockor kommer med 3 års garanti.

Innehållsförteckning

Historien om Chris Benz klockor

Varumärket Chris Benz grundades 1996 av dykaren Christian Benzing. Han kunde räkna med stöd från experter som har gått samman i Chris Benz Ocean Team. Det finns modeller för vattensportentusiaster samt speciella dykarklockor och utomhusklockor. Mycket höga krav ställs på dykarklockor i synnerhet, eftersom de inte bara måste vara helt vattentäta, utan också kunna motstå högt tryck och många andra påfrestningar. Alla dykarklockor och friluftsklockor har en boett av Marien rostfritt stål. Diverâ€s klockor Àr ocksà ™€ utrustade med en heliumventil och en digital djupmätare.

Fatta ett köpbeslut - Vad är viktigt för dam- och herrklockor eller utomhusklockor?

Urvalet av Chris Benz-klockor och speciella dykarklockor är mycket stort. Av denna anledning kan det vara svårt att hitta rätt modell för dina egna behov. Förutom dykarklockor och vattentäta Chris Benz-klockor erbjuds även utomhusklockor. Alla Chris Benz klockor är mycket flexibla och tål de tuffaste förhållandena på, i eller under vatten. De är byggda på ett sådant sätt att de inte kan rosta. Dessutom är klockglaset tillverkat av reptåligt safirglas. Alla Chris Benz-klockor, som inkluderar dykarklockor, utomhusklockor, har en hårdhetsnivå på 9. Det är mycket, eftersom hårdhetsnivån för vanliga klockor är 6,5. Som jämförelse har diamanter en hårdhetsgrad på 10. De anses vara de hårdaste tygerna i världen. Ju djupare du vill dyka, desto mer robusta dykarklockor måste vara. Ta reda på mer, jämför och fatta sedan ditt individuella köpbeslut!

In i nästa äventyr med Chris Benz-klockor!

Många företag erbjuder dykarklockor eller utomhusklockor. Dessa inkluderar Citizen, Luminox och Dugena. Chris Benz-klockor sätter dock speciella accenter, eftersom de är så robusta och motståndskraftiga att de till och med tål ett bett från en haj. Dessutom har de exakta kvalitetsrörelser, har pålitliga displayinstrument och en heliumventil som balanserar det inre trycket under dykning. Trycket ökar stadigt ju längre ner i djupet du kommer. En integrerad djuphavsteknik säkerställer att dykarklockorna enkelt kan motstå hög vattentålighet och tryck på upp till 20 bar. Börja ditt dykäventyr - med Chris Benz-klockor är du väl rustad för det!

Herrklockor och damklockor - Dykarklockor och utomhusklockor

Herrklockor finns i många färger, former och storlekar. Oavsett detta är deras prestanda, funktionalitet och motståndskraft mycket höga. Därför lämnar de inget övrigt att önska. Dykning och vattensporter har för länge sedan upphört att vara manliga domäner. Snarare är det tvärtom, eftersom antalet damer som kan bli upphetsade över dessa sporter har ökat avsevärt de senaste åren. Av denna anledning erbjuder Chris Benz inte bara herrklockor utan även damklockor. De är inte på något sätt sämre än herrklockor, men har en avgjort feminin design. Även här kan du välja rätt modell mellan olika utföranden.

Slutsats om Chris Benz-klockor

Chris Benz-klockor är ett utmärkt val för vattensportentusiaster och dykare. Företaget erbjuder herrklockor och damklockor i olika utföranden. Gemensamt för dem alla är att de är mycket robusta, flexibla och motståndskraftiga. Samma sak gäller för utomhusklockor. Beslutet för en viss modell är inte alltid lätt, eftersom urvalet är mycket stort, särskilt när det kommer till herrklockor. Dykarklockor tål högt tryck och utomhusklockor tål olika miljöpåverkan. Med de moderna herrklockorna och damklockorna från Chris Benz är du alltid på den säkra sidan om du vill börja ditt personliga äventyr på vattnet eller i naturen.

HiddenGarantie