100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Köpguide Citizen klockor

Hitta rätt Citizen-klocka för din smak

Söndagkvällar. Du blickar framåt mot den kommande veckan och märker att det är många möten som kommer. Aktiviteter med familjen, affärsmöten och möten står på agendan. För att du ska kunna hålla koll på allt och hantera allt på ett avslappnat sätt är ett bra schema och en stabil fungerande klocka precis grejen. I det här fallet kan du räkna med din Citizen-klocka som en pålitlig partner.

Här kan du ta reda på vad som gör Citizen-klockorna så eleganta och exklusiva och vilka varianter som finns tillgängliga för dig.

Innehållsförteckning

Värdena för Citizen

Citizen-klockor kombinerar många års erfarenhet med den senaste tekniken. Centrala komponenter i företagets filosofi är: framsteg, utveckling och modernitet. Som ett resultat är klockorna inte bara av mycket hög kvalitet, de uppfyller också de höga kraven i vårt moderna liv. Det anrika företaget har alltid varit en pionjär inom teknik. Detta återspeglas bland annat i Eco-Drive-modellerna eller Promaster-serien. Dessa sportiga Citizen-klockor och kronografer är idealiska för användning på land, i vattnet och i luften. På grund av sin noggrannhet, kvalitet och teknik blir Citizen-klockor pålitliga hjälpare i vardagen och gör också ett förstklassigt visuellt intryck.

Historien om Citizen

Redan 1918 började Kamekichi Yamazaki tillverka fickur. Yamazakis ™passion har flödat in i varenda klocka och efter en kort tid hade ryktet snabbt spridit sig bland befolkningen och därmed växte intresset för hans speciella klockor. Dagens företag Citizen grundades trots allt 1930. På den tiden var den japanske kejsaren en entusiastisk Citizen-urmakare. Efter 1945 expanderade företaget mer intensivt och fortsatte att föra ut nya klockinnovationer på marknaden.

För att nämna några av Citizens innovationer:

Citizen har blivit en av de största klocktillverkarna i världen. Namnet Citizen har en speciell betydelse. Det är nämligen avsett att uttrycka att klockorna ska vara överkomliga för alla medborgare.
Nuförtiden finns det alltid en anekdot om Citizen. År 1983 hittades nämligen en dykarklocka med ett automatiskt urverk i Long Reef Beach i Australien. Denna klocka var från 1977 och måste ha legat i vattnet väldigt länge. Till mångas förvåning tickade klockan fortfarande efter all denna tid.

Super Titanium-serien

Användningen av Super Titanium gör dessa Citizen-klockor särskilt robusta. Det beror på att Super Titanium är 5 gånger hårdare än stål och 40 % lättare än stål. Super Titanium får dessa egenskaper från kombinationen av mycket lätt titan (TI) med jonplätering (IP). Detta gör ytan på Super Titanium-klockorna från Citizen särskilt reptålig och samtidigt är materialet så lätt att Super Titanium-klockorna är mycket bekväma att bära. Dessutom är Citizen Super Titanium-klockorna inte bara superlätta och superbekväma, utan naturligtvis också nickelfria. De passar perfekt på handleden och är särskilt attraktiva och bekväma att bära för allergiker och personer med känslig hud.

Citizen klockor Trender

Här vill vi ge en liten förhandstitt på utvecklingen och trenderna för Citizen-klockor.

Eco-Drive

Eco-Drive-modellerna från Citizen är utrustade med en speciell teknik. Detta går långt utöver kapaciteten hos normala solklockor. Detta beror på att både solljus och artificiellt ljus kan fångas upp av ljuscellerna i Eco-Drive Citizen-klockorna. Detta omvandlas sedan till elektrisk energi och lagras. Vissa Eco-Drive-modeller har en mörk gångreserv på upp till åtta år. Detta gör Eco-Drive Citizen-klockorna särskilt tillförlitliga och naturligtvis miljövänliga. Det är inte heller nödvändigt att byta batteri med Eco-Drive-klockorna. En Citizen-klocka med Eco-Drive-drivning är därför en praktisk och snygg variant av miljöskydd.
Särskilt anmärkningsvärda är Satellite Wave GPS-klockorna. Dessa Citizen-klockor tar emot aktuell tid och position från GPS-satelliter över hela världen och ställer automatiskt in lämplig tid för den aktuella platsen. Boetten och länkarmbandet är gjorda av satin titan.

Elegans

Citizen är dock inte på något sätt ett renodlat herrklockmärke. Det producerar också mycket vackra och eleganta feminina damklockor. I synnerhet Elegance-serien från Citizen får kvinnors hjärtan att slå snabbare. Med denna serie har Citizen lyckats skapa klockor med en unik feminin karaktär. Citizen-klockorna har mycket moderna och intressanta färgkombinationer för sina urtavlor och armband. Guldfärgade, rosa, ©guldfärgade och silverfärgade element flyter in i klockorna. Företaget Citizen försöker utveckla klockor som uppfyller dagens moderna standarder och sätta nya trender.

HiddenGarantie