100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Köpråd Citizen klockor

Hitta rätt Citizen watch som passar din smak

Söndagkvällar. Du ser fram emot den kommande veckan och märker att många möten är på gång. Aktiviteter med familjen, affärsmöten och möten står på agendan. För att hjälpa dig att hålla reda på allt och hantera allt på ett avslappnat sätt är ett bra schema och en stabil klocka precis saken. I det här fallet kan du räkna med din Citizen-klocka som en pålitlig partner.

Ta reda på vad som gör Citizen klockor så eleganta och exklusiva och vilka varianter som finns tillgängliga för dig.

Innehållsförteckning

Medborgarens värderingar

Citizen klockor kombinerar många års erfarenhet med den senaste tekniken. Centrala komponenter i företagsfilosofin är: framsteg, utveckling och modernitet. Som ett resultat är klockorna inte bara av mycket hög kvalitet, de uppfyller också de höga kraven i vårt moderna liv. Det traditionella företaget har alltid varit en pionjär inom teknik. Detta återspeglas bland annat i Eco-Drive-modellerna eller Promaster-serien. Dessa sportiga Citizen-klockor och kronografer är idealiska för användning på land, i vatten och i luften. På grund av sin noggrannhet, kvalitet och teknik blir Citizen-klockor pålitliga hjälpare i vardagen och ger också ett förstklassigt visuellt intryck.

Berättelsen om Citizen

Redan 1918 började Kamekichi Yamazaki tillverka fickur. Yamazakis passion har flödat in i varenda klocka och efter en kort tid hade ryktet snabbt spridit sig bland befolkningen och därmed växte intresset för hans speciella klockor. Slutligen grundades dagens företag Citizen 1930. Vid den tiden var den japanska kejsaren en entusiastisk klockbärare av Citizen. Efter 1945 expanderade företaget starkare och tog upprepade gånger nya klockinnovationer på marknaden.

För att nämna några av Citizens innovationer:

Citizen har blivit en av de största klocktillverkarna i världen. Namnet Citizen har en särskild betydelse. Det är nämligen avsett att uttrycka att klockorna ska vara överkomliga för alla medborgare.
Numera berättas en anekdot om Citizen om och om igen. 1983 hittades nämligen en dykarklocka med automatisk rörelse i Long Reef Beach i Australien. Denna klocka var från 1977 och måste ha varit i vattnet under mycket lång tid. Till mångas förvåning tickade klockan fortfarande efter så lång tid.

Super Titanium-serien

Användningen av Super Titanium gör dessa Citizen-klockor särskilt robusta klockor. Eftersom Super Titanium är 5 gånger hårdare än stål och 40% lättare än stål. Super Titanium får dessa egenskaper från kombinationen av mycket lätt titan (TI) med jonplätering (IP). Detta gör ytan på Super Titanium-klockorna från Citizen särskilt reptåliga och samtidigt är materialet så lätt att Super Titanium-klockorna är mycket bekväma att bära. Dessutom är Super Titanium-klockorna från Citizen inte bara superlätta och superbekväma, utan naturligtvis också nickelfria. De passar perfekt till handleden och är särskilt attraktiva och bekväma att bära för allergiker och personer med känslig hud.

Citizen Watches Trends

Här vill vi ge en liten inblick i utvecklingen och trenderna för Citizen watches.

Eco-Drive

Eco-Drive-modellerna från Citizen är utrustade med en speciell teknik. Detta går långt utöver förmågan hos normala solklockor. Detta beror på att både solljus och artificiellt ljus kan fångas av ljuscellerna i Eco-Drive Citizen-klockorna. Detta omvandlas sedan till elektrisk energi och lagras. Vissa Eco-Drive-modeller har en mörk kraftreserv på upp till åtta år. Detta gör Eco-Drive Citizen-klockorna särskilt pålitliga och naturligtvis miljövänliga. Det är inte heller nödvändigt att byta batteri med Eco-Drive-klockorna. En Citizen-klocka med Eco-Drive-drivning är därför en praktisk och snygg variant av miljöskydd.
Särskilt anmärkningsvärda är Satellite Wave GPS-klockor. Dessa Citizen-klockor tar emot aktuell tid och position från GPS-satelliter över hela världen och ställer automatiskt in lämplig tid för den aktuella platsen. Fodralet och länkarmbandet är gjorda av satintitan.

Elegans

Citizen är dock inte alls ett rent herrklockmärke. Mycket vackra och eleganta feminina damklockor produceras också. I synnerhet får Elegance-serien från Citizen kvinnors ™hjärtan att slå snabbare. Med denna serie har Citizen lyckats producera klockor med en unik feminin karaktär. Citizen-klockorna har mycket moderna och intressanta färgkombinationer för sina urtavlor och armband. Guldfärgade, rosafärgade guldfärgade och silverfärgade©element flyter in i klockorna. Företaget Citizen försöker utveckla klockor som uppfyller dagens ™moderna standarder och sätta nya trender.

HiddenGarantie