100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Thomas Sabo Smycken - Förvånansvärt exceptionellt

Älskar du saker som inte alla äger och bär? Då är etiketten Thomas Sabo helt rätt för dig. I kategorin Thomas Sabo Smycken i vår webbutik finns ett stort urval av örhängen, armband, halsband och hängen. Vad som är speciellt med Thomas Sabo, som bär hans smycken och vad mer du vill och bör veta, hittar du här.

Innehållsförteckning

Thomas Sabo - etiketten

Hans eget aktiva liv är en del av varumärkets framgång. Thomas Sabo söker och hittar det extraordinära, som han nu implementerar – tillsammans med exklusiva designers. Under de första åren var de fortfarande dominerande silversmyckena hörnstenen för företaget, men nu är det också läder eller utgåvor i guld och ros© som kännetecknar stilen. En sak är dock och har alltid varit viktig för Thomas Sabo: den höga kvaliteten på produkterna, som också är oskiljaktiga från varumärket. Skapandet av vår egen varumärkesvärld, samarbete med detaljhandelspartners och socialt engagemang har bidragit till att skapa en makalös atmosfär med fantastiska produkter.

Hur man väljer rätt bit

Ung och ung i sinnet, aktiv och entusiastisk är de typiska älskarna av Thomas Sabo Jewelry. Är du en av dem? Då hittar du rätt smycken för många tillfällen. Oavsett om du vill gå på teater eller klubb, smycken från Thomas Sabo Jewelry på fritiden eller på jobbet, är en sak säker: damsmycken och herrsmycken från Thomas Sabo kommer alltid. Du lämnar ett bestående intryck med varje föreställning. Det finns bara en sak du bör tänka på: Om det finns en möjlighet att du kommer att fastna någonstans med smyckena på jobbet eller under sport, ta av dem som en försiktighetsåtgärd. Glädjen med smycken varar desto längre om du skyddar dem från starka influenser.

kedjor och hängen

Under märket Thomas Sabo hittar du mångsidiga smycken som inte känner några åldersgränser. Detta gäller särskilt för följarna. Valet är stort. Enkla hängen med klassiska motiv som hjärtan, treklöver eller kors utgör basen. Det ovanliga med Thomas Sabo är dock motivhängena. Här hittar du allt som får ditt hjärta – eller mottagarens – att slå snabbare. Hängen med kopior av en tass, ballerinaskor och läppstift på ena sidan, med skoter och fotboll på den andra, är eftertraktade av alla kön och i alla åldersgrupper. Det annorlunda utförandet utgör också den speciella charmen hos hängen från Thomas Sabo Jewelry. Ibland enfärgad i silver, ibland gravyr, infattade stenar och emalj, kollektionen är idealisk för dig. Har du redan upptäckt din absoluta favorit? Välj sedan rätt halsband. Alla modeller är av hög kvalitet, med solida, säkra lås eller tillverkade i ett stycke. Kanske vet du redan vilken typ av förslutning du kan använda bäst. Är det karbinhaken eller fjäderbrickan? Föredrar du att spännena är enkla eller vill du att de också ska dekoreras? När det kommer till längden på halsbandet bestämmer du vad som passar dig. Tättslutande kedjor från Thomas Sabo med förlängningslänkar möjliggör variabla bärmöjligheter. Detta gör dem till det perfekta smycket för många tillfällen. Med en dirndl bär du den nära halsen, med en T-shirt kan den sitta löst. Titta på de olika versionerna och jämför dem med din halsomkrets. Om du letar efter en lång kedja kan du välja mellan olika utföranden. Halsband från Thomas Sabo Jewelry är också för vackra för att gömma under kläderna. Visa dem öppet och smitta andra med din entusiasm för Thomas Sabo Jewelry.

armband som ett statement

Inte bara halsband utan även armband är tecken på ditt välbefinnande, din inställning till livet. Utbudet hos Thomas Sabo Jewelry är stort. I vår webbutik har vi enkla, minimalistiska armband såväl som romantiskt lekfulla. Detta ger dig möjlighet att framhäva klassiska plagg på olika sätt. Under dagen på kontoret kan det vara den tydliga looken, på kvällen visar du din avslappnade och öppensinnade sida. De olika versionerna av Thomas Sabo-armbanden erbjuder dig alla önskade bäregenskaper. Nästan alla modeller är justerbara i längd. I de givna artikelbeskrivningarna hittar du även andra bäralternativ. Om du letar efter ett armband där du kan samla de eftertraktade Thomas Sabo Charms, titta på den relevanta anteckningen på båda delarna. På så sätt kan du se till att diametern på berlockerna eller deras fästen matchar armbandets design och tjocklek. Precis som med halsbanden är kvaliteten på Thomas Sabo Jewelry tydlig i armbanden. Alla fästelement är av hög kvalitet, om du stänger dem noggrant kommer ditt smycke att hålla länge. Dekorativa element i spännet är särskilt efterfrågade för armbandet. Detta resulterar till och med i olika bäralternativ för dig. Beroende på ditt humör kan du vrida ditt armband så att spännet är i förgrunden eller så att befintliga smyckeselement dominerar själva bandet.

Creolörhängen och mer - Örhängen av Thomas Sabo

Har du redan hittat din personliga favorit bland örhängena? Är du mer av typen för stora creolörhängen, för enkla pluggar eller dekorativa hängare? Kanske gillar du plötsligt en annan stil som du vill upptäcka själv. När det gäller örhängen är det särskilt viktigt att spännet fungerar tillförlitligt. Men om du redan har enskilda smycken hemma kan du kombinera dem med matchande örhängen. Galgar är konsekventa med den enkla pluggen, och du är välkommen att komplettera creolörhängen med andra liknande. Kör hårt! Inget enskilt smycke behöver ligga kvar i byrålådan längre, det är bara att beställa något extra. Med örhängen från Thomas Sabo kommer du att upptäcka olika typer av spännen som rosetter och plug-in spännen eller gångjärnsspännen. Varje spänne är optimalt anpassat till örhängenas design. Resultatet är ett komplett verk som uppfyller även de högsta kraven, både visuellt och praktiskt.

Mellan silver och stål - Intressanta fakta

På Thomas Sabo Jewelry fortsätter silver att vara ett utmärkande inslag. Typiskt för Thomas Sabo är graverat silver, som gör poäng med sin speciella ytbehandling. Entusiaster förlitar sig också på smyckena med ädelstenar, som kan användas för att sätta återhållsamma, men också färgdominerande accenter. Halvädelstenar är också efterfrågade, eller så är deras kopia förvånansvärt lik riktiga stenar. Om du vill inspirera dig själv och andra med dina smycken under lång tid bör du ge dem regelbunden vård. Det är bäst att torka bort eventuella rester av svett, smink eller andra orenheter med en mjuk trasa varje gång efter användning. Då och då badar du dina smycken. Du kan använda ett milt tvålvatten för detta, men ännu bättre är ett speciellt tvättmedel för silver eller rostfritt stål, beroende på vad dina smycken är gjorda av. Om du inte vill bära den under en längre tid, förvara den i ett fodrat fodral. Självklart kan du även hänga upp dina smycken. Se dock till att den inte kan smutsas ner på sin plats.

smycken för alla tillfällen

Vad vill du ha från Thomas Sabo Jewelry, har du redan upptäckt det? Oavsett om du letar efter smycken för fritid eller ett speciellt tillfälle, kommer du garanterat att hitta det du letar efter i vår webbutik. Du är också välkommen att ta en titt på våra andra varumärken. Känner du redan till etiketterna PD Paola, Bering Jewelry och Tommy Jewelry? Kanske hittar du något här som du saknar för din prestation. Du kan använda sökfunktionerna för ditt val. Ställ in de olika kriterierna, sedan kan du hitta det du vill ha med ett klick. Naturligtvis finns vårt serviceteam också tillgängligt för att svara på våra frågor. Ring oss om du behöver råd.

HiddenGarantie