100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Köpguide Casio klockor

Hitta rätt Casio-klocka för din smak

Lunchrast. Du sitter på en restaurang med en arbetskollega och njuter av timeouten. Avslappnat samtal och god mat i vackert sommarväder. Efter en stund signalerar din nya Casio-klocka till dig att du långsamt ska gå mot kontoret. Du har tappat tidsuppfattningen på grund av konversationerna. Men tack vare den praktiska larmfunktionen på din Casio-klocka kommer du tillbaka i tiden.

Här kan du ta reda på vad som gör Casio-klockorna så moderna och exklusiva och vilka varianter som finns tillgängliga för dig.

Innehållsförteckning

Casios värden

Företaget har framgångsrikt utökat sin marknadsledande position inom design och tillverkning av ett brett utbud av elektroniska enheter. Casios principer är bidrag och kreativitet och målet är att skapa användbara och originella produkter för vardagen. Detta inkluderar även innovationer, utan vilka vår moderna vardag är otänkbar. Till exempel världens första helt elektroniska kompakträknare eller den första digitalkameran utrustad med en TFT-skärm för omedelbar visning av de tagna bilderna. Idag är Casio förmodligen den mest kända tillverkaren av digitala armbandsur. Dessa finns i en mängd olika varianter och möter alltid tidsandan.

Casio allroundtalanger för sport

Specialiserade modeller för sport är också en del av Casios kompetensområde. Knappast någon annan tillverkare kan uppfinna rätt klocka för varje enskild sport. Dessa inkluderar dykarklockor som är anpassade till de tuffa villkoren för byteshandel. Dykdjup på upp till 200 meter är inga problem. De tål upp till 20 BAR tryck utan att skadas. Casio erbjuder funktioner som integrerad höjdmätare och höjdtillägg för alpina höghöjdssporter. Dessutom är dessa klockor särskilt okänsliga för kyla. Vandrare använder den inbyggda digitala kompassen. Särskilt joggare och löpare uppskattar modellerna med inbyggd pulsmätare. Som du kan se är Casio mångsidig och erbjuder klockor i många olika segment. Så du kan vara säker på att du som entusiastisk idrottare också hittar en lämplig Casio-klocka.

Casio klockor trender

Här vill vi ge en liten förhandstitt på utvecklingen och trenderna för Casio-klockor.

G-Shock-modellen

Den överväldigande framgången för Casio G-Shock-serien under 2000- och 2010-talen är unik. De har behållit en kultstatus under de senaste 20 åren och har redan fått mycket uppmärksamhet när de introducerades. Än idag är de den perfekta följeslagaren för förespråkare av en spännande och icke-konformistisk livsstil. G-Shock-modellerna kombinerar maximal funktionalitet med oöverträffad robusthet och blev snabbt ett insidertips för friluftsfantaster och vandrare. Med introduktionen av fler och fler färgvariationer förvandlades G-Shock-klockan senare till en eftertraktad modekompis.

Digitala klockor

digitala klockor från Casio kombinerar idag högteknologiska funktioner som datalagring, höjdmätning och pulsbestämning med en tidlös design. Casio-klockorna kännetecknas av modern och teknisk sofistikering. Ständiga innovationer och det stora utbudet av Casio främjar företaget med mycket högkvalitativa produkter, som inspirerar med ett brett utbud av funktioner. Trots de många extrafunktionerna gör den tydliga displayen på Casios digitala klockor det enkelt att läsa den olika informationen.

Baby-G armbandsur

En riktig höjdpunkt är Baby-G Casio-klockorna. De är väldigt snygga och samtidigt tekniskt funktionella. Robusta material och reptåliga ytor avrundar Casio-klockorna. Människor som lägger särskild vikt vid kvalitet och design kommer garanterat att få valuta för pengarna med de olika modellerna. Casios Baby-G-armbandsur tilltalar alla åldrar. Kombinationen av snygga och innovativa digitala och analoga displayer återspeglar den perfekta följeslagaren i vardagen.

HiddenGarantie