100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Köpguide

Casio klockor

Hitta rätt Casio klocka som passar din smak

lunchpaus. Du sitter i restaurangen med en arbetskollega och njuter av tiden. Avslappnade samtal och god mat i vackert sommarväder. Efter en tid kommer din nya Casio-klocka att signalera till dig att du långsamt ska ta dig mot kontoret. Genom samtalen har du glömt tiden. Men tack vare den hjälpsamma larmfunktionen på din Casio-klocka kan du göra det tillbaka i tiden.

Ta reda på vad som gör Casio klockor så moderna och exklusiva och vilka varianter som finns tillgängliga för dig.

Innehållsförteckning

Värdena för Casio

Företaget kunde framgångsrikt utöka sin marknadsledande position inom design och tillverkning av ett brett utbud av elektroniska enheter. Casios principer är "Bidrag och kreativitet" och syftar till att skapa användbara och originella produkter för vardagen. Detta inkluderar också innovationer, utan vilka vår moderna vardag inte längre är tänkbar. Till exempel världens första helt elektroniska kompakta miniräknare eller den första digitalkameran utrustad med en TFT-display för omedelbar visning av de tagna bilderna. Idag är Casio förmodligen den mest kända tillverkaren av digitala armbandsur. Dessa finns i en mängd olika varianter och möter alltid tidsandan.

Seiko allsidiga talanger för sport

Specialiserade modeller för sport är också en del av Casios expertområde. Knappast någon annan tillverkare kan uppfinna rätt klocka för varje enskild sport. Dessa inkluderar dykarklockor, som är anpassade till de hårda förhållandena för att byta sport. Dykdjup på upp till 200 meter är inga problem. De tål upp till 20 BAR tryck utan att skadas. Casio erbjuder funktioner som integrerade höjdmätare och höjdtillägg för alpina högsporter. Dessutom är dessa klockor särskilt kalltåliga. Vandrare använder den inbyggda digitala kompassen. I synnerhet vet joggare och löpare hur man uppskattar modellerna med inbyggd pulsmätare. Som du kan se är Casio diversifierad och erbjuder klockor i många olika segment. Så du kan vara säker på att du som en entusiastisk idrottare också hittar en lämplig Casio-klocka.

Casio klockor Trender

Här vill vi ge en liten syn på utvecklingen och trenderna för Casio klockor.

G-Shock-modell

Den enastående framgången för Casio G-Shock-serien på 2000- och 2010-talet är unik. De har behållit en kultstatus under de senaste 20 åren och kunde locka mycket uppmärksamhet när de introducerades. Till denna dag är de den perfekta följeslagaren för förespråkare av en spännande och icke-konformistisk livsstil. G-Shock-modellerna kombinerar maximal funktionalitet med oöverträffad robusthet och blev snabbt ett insidertips för friluftsfans och vandrare. Med introduktionen av fler och fler färgvariationer förvandlades G-Shock-klockan senare till en eftertraktad modekamrat.

Digitala klockor

digitala klockor från Casio kombinerar idag högteknologiska funktioner som datalagring, höjdmätning och pulsbestämning med en tidlös design. Casio-klockorna kännetecknas av modern och teknisk sofistikering. Ständiga innovationer och Casios breda utbud främjar samhället med mycket högkvalitativa produkter som inspirerar med ett brett utbud av funktioner. Trots de många ytterligare funktionerna gör den tydliga visningen av Casio digitala klockor det enkelt att läsa den olika informationen.

Baby-G armbandsur

En riktig höjdpunkt är Baby-G Casio-klockorna. De är mycket snygga och samtidigt tekniskt funktionella. Robusta material och reptåliga ytor avrundar Casio-klockorna. Människor för vilka kvalitet och design är särskilt viktiga kommer säkert att få sina pengar värda med de olika modellerna. Baby-G armbandsur från Casio tilltalar alla åldersgrupper. Kombinationen av snygga och innovativt kombinerade digitala och analoga skärmar återspeglar den perfekta följeslagaren för vardagen.

HiddenGarantie