100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Tid i

din trädgårdsoas

Trädgårdsklockor är ett mycket speciellt tillbehör när du designar din egen lilla oas. För det är just de kärleksfullt och detaljerade, arrangerade och välskötta trädgårdarna som får dig att glömma tiden. Du dröjer dig kvar i de förtrollade skrymslen och vrår och tappar snabbt koll på tiden. Om du vill njuta av din trädgård och samtidigt letar efter en elegant klocka för utomhusområde, hittar du det här på trädgårdsklockorna.

Trädgårdsklockan som grädde på moset i din perfekta trädgård

Ofta

läggs en modern trädgård ut enligt en viss stil, till exempel romantisk eller i geometriska former. Särskilt de förstnämnda gör de lekfulla klockorna av märket Westminster till ett eftertraktat objekt. Förutom de optiska egenskaperna är de romantiska klockorna i lantlig stil också mycket användbara. Till exempel har många modeller en termometer och / eller en hydrometer. Men även extraordinära trädgårdsklockor som solur ser väldigt fina ut som dekorationer mellan blommor och häckar.

Väderbeständig design

Trädgårdsklockor ska inte bara se vackra ut, de måste också tåla mycket. Naturligtvis har alla trädgårdsklockor producerats för utomhusbruk och är därför väderbeständiga. Oavsett om det är vind, snö eller långvarig exponering för solljus, dessa klockor är av särskilt hög kvalitet och kommer att hålla dig länge. Om du vill kan du naturligtvis också hänga eller ställa in de dekorativa trädgårdsklockorna i huset, du skulle definitivt ha en extraordinär blickfångare tack vare vackra mönster.

HiddenGarantie