100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Tid i din trädgårdsoas

Trädgårdsklockor är ett mycket speciellt tillbehör när du designar din egen lilla oas. För särskilt de kärleksfullt och detaljerat arrangerade och underhållna trädgårdarna får dig att glömma tiden. Du dröjer dig kvar i de förtrollade skrymslen och vrår och tappar snabbt tidsuppfattningen. Om du vill njuta av din trädgård och samtidigt letar efter en chic klocka för utomhusområdet, hittar du det du letar efter här på trädgårdsklockorna.

Trädgårdsklockan som pricken över i:et i din perfekta trädgård

Ofta är en modern trädgård anlagd enligt en viss stil, till exempel romantisk eller i geometriska former. Det är just det förstnämnda som gör de lekfulla klockorna från varumärket Cloudnola till ett eftertraktat objekt. De romantiska klockorna i lantlig stil är mycket användbara utöver de optiska egenskaperna. Till exempel har många modeller en termometer och/eller en hydrometer. Men även ovanliga trädgårdsklockor som sundals är en mycket fin dekoration mellan blommor och häckar.

Väderbeständig design

Trädgårdsklockor ska inte bara se snygga ut, de ska också tåla mycket. Naturligtvis har alla trädgårdsklockor tillverkats för utomhusbruk och är därför väderbeständiga. Oavsett om det är vind, snö eller långvarig exponering för solen, dessa klockor är av särskilt hög kvalitet och kommer att hålla länge. Om du vill kan du naturligtvis också hänga eller ställa upp de dekorativa trädgårdsklockorna i huset, du skulle definitivt ha ett extraordinärt blickfång tack vare vacker design.

HiddenGarantie