100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Klassiskt utseende, toppmodern teknik

Klassikern har en lång tradition

Klassiska väggklockor finns i många varianter. Från enkelt designade väggklockor, som imponerar med sin minimalism och snarare understryker en minimalistisk stil, till mer ovanliga modeller som de rymligare väggklockor med pendel, som ger ett klassiskt utseende på grund av den traditionella stilen.

Träet från vilket klockorna är gjorda

Trä är särskilt populärt bland klassiska väggklockor. Materialet utstrålar inte bara en viss värme och trygghet, utan är också särskilt lämpligt för högkvalitativt hantverk och eventuellt en prydnad med sniderier. Andra ädla material som brons eller liknande används ofta för bearbetning av pendlar och även för inläggsarbete, vilket ger de klassiska modellerna sin charm.

Klassiska väggklockor är högaktuella

När det gäller klassiska väggklockor är det särskilt klockorna i retrostil som visar sig vara riktiga hits. Retro väggklockorna använder de modernaste tillverkningsteknikerna för att ge ett gammalt och delvis använt intryck. Denna så kallade begagnade look är mycket populär och kommer förmodligen att ha fingret på tidens puls under de kommande åren. I vissa fall återutges originalmönster från vissa epoker. Retrostilen lever därför ut på fodralet, men klockans inre funktion är modern och pålitlig.

HiddenGarantie