100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Klassiskt utseende, toppmodern teknik

Klassikern har en lång tradition

Klassiska väggklockor finns i många varianter. Från enkelt designade väggklockor, som imponerar med sin reduktion och betonar en mer minimalistisk stil, till mer ovanliga modeller som de rymligare väggklockorna med pendel, som ger ett klassiskt utseende på grund av den traditionella stilen.

Träet som klockorna är gjorda av

Särskilt när det gäller klassiska väggklockor är trä mycket populärt. Materialet utstrålar inte bara en viss värme och trygghet, utan är också särskilt lämpligt för högkvalitativt hantverk samt eventuellt dekoration med sniderier. Andra ädla material som brons eller liknande används ofta för bearbetning av hängen och även för intarsiaarbete, vilket ger de klassiska modellerna sin charm.

Klassiska väggklockor är mycket aktuella

När det gäller klassiska väggklockor är det framför allt klockorna i retrostil som har visat sig vara riktiga hits. Retroväggklockorna använder de modernaste tillverkningsteknikerna för att ge ett gammalt och delvis använt intryck. Denna så kallade begagnade look är extremt populär och kommer förmodligen att ha fingret på tidens puls under de närmaste åren. I vissa fall återutges originaldesign från vissa epoker. Retrostilen levs alltså ut på boetten, men klockans inre funktioner är moderna och pålitliga.

HiddenGarantie