100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

XXL-klockor - Precision i stor skala

Storlek är inte alltid ett tecken på kvalitet eller andra enastående egenskaper, men när det kommer till klockornas tydlighet kan du inte lura en XXL-klocka så snabbt.

Oslagbar och mycket dekorativ, det här är förmodligen de första tankarna du har när du tänker på en XXL-klocka. Speciellt om du letar efter en klocka för stora hallar och vill vara säker på att du kan läsa klockan på ett större avstånd är XXL-väggklockor idealiska. Men även i mindre rum gör dessa stora klockor ett stort intryck.

Från klockor med en radie på 50 cm till stora designklockor med en längd på 170 cm finns i många varianter i vår XXL-väggklockbutik.

Förutom de stora klockorna, som glänser med sin överdimensionering, finns det naturligtvis även mer ovanliga modeller i XXL-format. Varumärket Andre Gosali erbjuder till exempel 9-delade klockor som, när de kombineras, bildar ett stort canvastryck. Motiv som världen fotograferad från yttre rymden eller en antik världskarta är här vackert iscensatta som ett visningsfält för en analog klocka. De imponerande klockorna med stor kapacitet har en spännvidd på 80 x 80 cm, vilket gör att motivet sticker ut särskilt bra.

HiddenGarantie