Kundtjänst och beställning Mån till Fre 0049 541 80049688

100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Väggklockor modern, snygg och elegant

Modern i teknik och stil

Moderna väggklockor står för stil i tidens puls och samtidigt för teknisk modernitet. För det är inte bara husen som är toppmoderna. Nya innovationer görs också ständigt i inredningen, vilket förbättrar körtiden och tillförlitligheten hos moderna väggklockor. Särskilt populära är radiostyrda väggklockor, eftersom de inte behöver justeras om och om igen och också alltid visar aktuell tid exakt. Dessutom behöver den irriterande förändringen mellan vinter- och sommartid inte längre göras manuellt. När det gäller moderna väggklockor hittar du också andra innovativa funktioner som ytterligare världsklockor eller termometrar.

Mångfald är modernt

Moderna väggklockor är också visuellt mycket olika. Från väggklockor i enskilda, ljusa färger till väggklockor med eleganta eller livliga motiv till väggklockor med pendlar och många, lekfulla detaljer, allt är tillgängligt. Här finns något för alla.

Modern design

Väggklockor

i modern design är mycket mer än bara väggklockor med extraordinära fall. De är, liksom klassiska väggklockor, klockor som är gjorda med stor uppmärksamhet på detaljer. Vissa klockor kan vara ganska snygga. Ett exempel är väggklockan i form av kockar som njuter av sina liv i köket från Terrastudio eller en klocka med färgglada grodor. Vad dessa klockor alla har gemensamt är att de utstrålar ren livsglädje.

Modern minimalism

Förutom de iögonfallande designerna finns det också en annan trend bland moderna väggklockor: minimalistiska modeller som lyser med sin återhållsamhet. Till exempel gör mycket enkla, men tydligt överdimensionerade klockor ett tydligt stiluttalande utan att vara för påträngande. Dessa designer väggklockor tilltalar en ganska återhållsam, elegant publik som ändå med rätta förlitar sig på modernitet.

HiddenGarantie