100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Regulatorer - Noggrannhet möter elegans och modernitet

I allmänhet används termen "regulator" för pendelklockor som går mycket exakt eller exakt och armbandsur med en regulatorurtavla. I den här kategorin hittar du många modeller av den första gruppen som säkert kommer att övertyga dig.

Hastighetsavvikelsen för mycket bra tillsynsmyndigheter är mindre än en sekund per månad. Kännetecknande för regulatorer är det vanligtvis rektangulära, upprättstående höljet med en eller flera dörrar och glasinsatser. Boetten anpassades dock till den rådande stilen. Idag finns regulatorer i många olika typer för att passa smaken. Majoriteten av regulatorerna har en slagmekanism samt fjäderdrivning eller spakgång. Pendeln för en regulator är ofta relativt kort.

Att vrida upp ett sådant pendelur är faktiskt ganska enkelt. Beroende på modell måste de befintliga vikterna dras upp med hjälp av antingen fjädern eller kedjorna. På grund av pendelns rörelse sänks de igen beroende på gångens varaktighet och måste snart dras upp igen. Det finns regulatorer med bara en vikt, men också de med flera.

Hermle-regulatorer finns i en mängd olika former, färger och stilar. De klassiska och eleganta trämodellerna, som finns i olika utföranden, kan anpassas till praktiskt taget alla interiörer. Det futuristiska, minimalistiska pendeluret av glas passar bra till modernare interiörer. Urtavlan är rektangulär och urverket är helt synligt. Det finns inte heller någon dörr med glasinsats framför pendeln.

Kieniger-regulatorer är vackra och eleganta. De är mestadels gjorda av trä, men det finns också modeller gjorda av skiffer. Alla Kieninger klockor är av hög kvalitet och har lång livslängd. Kienigers mångfald är omfattande, allt från klassiskt elegant till ultramodern.

Hermle samt Kieninger regulatorer och andra välkända märken som AMS och Seiko hittar du här. Om du har några frågor hjälper vårt kompetenta team dig naturligtvis gärna.

HiddenGarantie