100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Regulatorer - noggrannhet möter elegans och modernitet

I allmänhet används termen "regulator" för mycket exakta eller exakta löpande pendelklockor och armbandsur med en regulatorratt. I denna kategori hittar du många modeller av den första gruppen, vilket definitivt kommer att övertyga dig.

Ränteavvikelsen för mycket bra tillsynsmyndigheter är mindre än en sekund per månad. Karaktäristiskt för regulatorer är det vanligtvis rektangulära, upprättstående huset med en eller flera dörrar och glasinsatser. Klockfodralet anpassades dock till den rådande stilen. Idag kommer regulatorer på många olika sätt för att passa smak. Majoriteten av regulatorerna har en slagverksmekanism samt fjäderdrivning eller ankarflykt. Pendeln hos en regulator är ofta relativt kort.

Att linda en sådan pendelklocka är i grunden ganska enkel. Beroende på modell måste de befintliga vikterna dras upp antingen med hjälp av fjädern eller kedjorna. På grund av pendelns rörelse sänker de igen beroende på cykelns varaktighet och måste snart dras upp igen. Det finns regulatorer med bara en vikt, men också de med flera.

Hermle regulatorer finns i en mängd olika former, färger och stilar. De klassiska och eleganta trämodellerna i olika ytbehandlingar anpassar sig till praktiskt taget alla interiörer. Mer moderna möbler matchas av den futuristiska, minimalistiska pendelklockan av glas. Urtavlan är rektangulär och rörelsen är helt synlig. Det finns inte heller någon dörr med en glasinsats framför pendeln.

Kieniger Regulateure är vackra och ädla. De är mestadels gjorda av trä, men det finns också modeller av skiffer. Alla Kieninger klockor är av hög kvalitet och har en lång livslängd. Kienigers mångfald är omfattande, allt från klassiskt elegant till ultramodern.

Du hittar både Hermle och Kieninger Regulateure och andra välkända varumärken som AMS och Seiko. Om du har några frågor kommer vårt kompetenta team naturligtvis gärna att ge dig råd.

HiddenGarantie