100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Utomhusklockor - Snygga klockor för utomhusbruk

Utomhusklockor måste tåla särskilt tuffa förhållanden. Inte bara sol, regn och snö är en faktor som måste beaktas under produktionen, utan även temperaturfluktuationer och eventuellt hagel. Vinden bör inte heller underskattas, eftersom fästena vanligtvis är stabilare än de för inre klockor. Utförandet är därför utformat för att vara av särskilt hög kvalitet och tätt, så att klockan fungerar tillförlitligt under lång tid även under dessa förhållanden. Dessutom har de externa klockorna ofta ytterligare funktioner som termometrar eller hydrometrar, som kan användas för att läsa av temperatur och luftfuktighet därefter.

Analoga utomhusklockor är särskilt populära när de är trimmade till gammaldags utseende och därmed utstrålar charmen från förr. Digitala utomhusklockor är snarare undantaget och används oftare för rena termometrar. Om du vill ha det väldigt speciellt kan du också klara dig helt utan händer och välja ett mycket robust solur, som bara behöver en plats i solen för att på ett tillförlitligt sätt visa tiden.

Externa klockor utgör en mycket fin kontrast till de tidlösa och lugna omgivningarna i en trädgård eller kanske en balkong. Låt tankarna vandra och njut av synen av en snygg trädgårdsklocka som understryker ditt trädgårdskoncept. Har du en romantisk trädgård med massor av vinrankor, örter och rosor? Då är de lekfulla Westminster-ytterklockorna perfekta. De delikata illustrationerna av växter eller en eller två söta fåglar får ditt hjärta att slå snabbare.

Naturligtvis är klockor för trädgården inte bara vackra att se på, de är också lika praktiska. Om du gillar det mer klassiskt och bara letar efter en trädgårdsklocka med termometer för att kunna uppskatta om du måste lägga filtar redo för grillkvällen eller snarare fläktar för att kunna vifta med frisk luft, är klockorna för utomhusbruk utformade för att passa de mest varierande kraven och samtidigt en visuell njutning.

HiddenGarantie