100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Titanklockor - det speciella blickfånget - inte bara för allergiker

Titanklockor eller titanklockor är insidertipset när det gäller allergivänliga klockor eller i allmänhet när bärkomfort är särskilt viktigt. Dessa armbandsur är inte bara nickelfria och rekommenderas därför för dem som lider av nickelallergier, utan är också särskilt bekväma att bära på grund av sin låga vikt. Titan är en mycket lätt, men fortfarande mycket robust metall som är särskilt populär bland stora damklockor, de solida titanarmbandsuren för kvinnor ser särskilt stora ut, men är inte lika tunga som armbandsur av jämförbar storlek gjorda av andra material.

På grund av sitt ädla utseende är titanarmbandsur stabila i värde och eleganta på samma gång. Jämfört med andra metaller verkar nyansen på titanklockor lite ljusare, vilket gör att ett tränat öga snabbt kan känna igen och tilldela de högkvalitativa materialen. Den höga reptåligheten hos titanklockor hyllas också i många klockforum, vilket är oöverträffat. Förutom modellerna med titanrem finns det naturligtvis även de som har högkvalitativa läderremmar som kompletterar utseendet. Naturligtvis är spännena också gjorda av titan för att inte begränsa bärkomforten för allergiker.

Har du några frågor om våra klockmodeller i titan? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna och ger dig råd om fördelarna med titanklockor.

HiddenGarantie