100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Tid, charm och melon - väggklockan i köket

De olika klockmärkena erbjuder ett brett utbud av stilar och egenskaper. Till exempel erbjuder AMS inte bara klassiska modeller utan även moderna klockor. Bellezza erbjuder främst köksklockor med motiv på temat caféer. Om du vill ha något lite mer ovanligt är det bäst att ta en titt på klockorna från van Gosen. Dessa köksklockor lyser med fräscha och färgglada motiv. Det blir ännu mer ovanligt med vissa väggklockor från Hermle eller Nextime, som ser ut som köksföremål. Köksklockorna av Roger Lascelles kännetecknas av motiv och en slående vintagestil.
Numera används olika material. Men keramik används fortfarande i stor utsträckning som ett klassiskt material för köksklockor.

Köksklockan idag

Förutom tilltalande design, fräscha idéer när det gäller färg och form och detaljerade motiv erbjuder dagens köksklockor också den senaste tekniken. Till exempel är radiostyrda klockor i köket på frammarsch. Det innebär att din radiostyrda köksklocka visar aktuell tid på ett tillförlitligt sätt. Dessutom växlar radiostyrda klockor automatiskt till aktuell tid två gånger om året, oavsett om det är sommar- eller vintertid.

HiddenGarantie