100 dagar
öppet köp
Köp gåvor nu!
Om inte vänligen snälla tillbaka på det nya året!
Exit Exit

100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Tid, charm och melon - köksväggklockan

De olika klockmärkena erbjuder en mängd olika stilar och egenskaper. Till exempel erbjuder AMS moderna klockor utöver klassiska modeller. Bellezza erbjuder främst köksklockor med café-tema. Om du vill ha det lite mer ovanligt är det bäst att ta en titt på klockorna från van Gosen. Dessa köksklockor lyser med fräscha och färgglada motiv. Det blir ännu mer ovanligt med några köksväggklockor från Hermle eller Nextime, som ser ut som köksobjekt. Köksklockorna av Roger Lascelles kännetecknas av motiv samt en distinkt vintagestil.
Numera används olika material. Men keramik som ett klassiskt material för köksklockor används också fortfarande i stor utsträckning.

Köksklockan idag

Förutom tilltalande design, nya idéer när det gäller färg och form och detaljerade motiv, erbjuder köksklockor idag också toppmodern teknik. Till exempel ökar radiostyrda klockor i köket. Således visar din radiostyrda köksklocka tillförlitligt den aktuella tiden. Dessutom växlar radiostyrda klockor automatiskt till aktuell tid två gånger om året, oavsett om det är sommar- eller vintertid.

HiddenGarantie