100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Köpguide Tommy Hilfiger klockor

Hitta rätt Tommy Hilfiger klocka som passar din smak

Det är lördag kväll. Du har blivit inbjuden till en kollegas födelsedagsfest. När du har bestämt dig för en snygg outfit saknar du fortfarande det där lilla extra. Slutligen kommer du ihåg att du nyligen köpte en ny Tommy Hilfiger-klocka. Den snygga klockan kompletterar din outfit perfekt och får dig att se bra ut. Nu kan festen börja.

Innehållsförteckning

Tommy Hilfiger berättelse

Tommy Hilfiger, grundaren av det världsberömda varumärket, växte upp 1951 i staden Elmira i delstaten New York. Från tidig ålder märkte Tommy sin passion för mode. Hans föräldrar ville att han skulle bli ingenjör. Tommy hade dock andra planer och bestämde sig för att gå in i handeln efter gymnasiet. På grund av sitt intresse för mode bestämde han sig först för att köpa olika jeans och utsvängda byxor, sedan ändrade han dem enligt sina idéer och preferenser och sålde dem slutligen igen. Efter olika misslyckanden som konkursförfaranden och butiksstängningar bestämde sig Tommy för att grunda Tommy Hilfiger Corporation 1985. Från och med då släpptes hans designade kläder under varumärket Tommy Hilfiger. Under de kommande 5 åren fram till 1990 skulle företaget ta ett stort steg. Detta följdes av en omsättning på 25 miljoner dollar och en börsintroduktion. Hittills har modekoncernen Tommy Hilfiger lyckats göra sig ett namn och samtidigt utvecklas till ett internationellt verksamt företag.

Medan Tommy Hilfigers mode till en början baserades på samtida modellkultur, var hans efterföljande design från 1980-talet och framåt baserad på amerikansk urban stil. Dessa första amerikanska mönster var främst avsedda för män. Mode baserades på snygga, bärbara och bekväma kläder. Under årens lopp har Tommy Hilfigers modelinje stadigt utökats. Således expanderade företaget sitt mode till kvinnornas värld och producerade från och med då snygga damkläder. I synnerhet ledde riktade reklamkampanjer till en snabb ökning av företagets tillväxt och expansion till länder runt om i världen. Företaget säljer nu framgångsrikt klockor och parfymer av hög kvalitet.

Tommy Hilfiger klockor

Grundaren själv beskriver sina produkter som klassiker med det där lilla extra. Det är just denna företagsfilosofi som genomsyrar alla produktområden. I synnerhet Tommy Hilfiger-klockorna för ladies och män är ett tecken på stil, klass och elegans. Dessa attribut har utmärkt varumärket i årtionden och presenteras alltid på ett modernt, innovativt och uppfriskande sätt. Förutom sin visuella unikhet imponerar Tommy Hilfiger-klockor med sina högkvalitativa material. Det är värt att nämna här användningen av snygga läder- och rostfria remmar, samt högkvalitativa kvarts- och automatiska urverk. Produktsortimentet omfattar sportiga klockor, eleganta affärsklockor, toppmoderna klockor samt klassiska klockor. Tommy Hilfiger klockor för män och kvinnor är unika och högkvalitativa klockor som lyser i de karakteristiska färgerna på företagets logotyp. Oavsett om det är en snygg följeslagare till en födelsedagsfest, som ett lämpligt komplement till en affärslook eller i kombination med en vacker klänning, med en Tommy Hilfiger-klocka gör du ett oförglömligt uttalande när det gäller elegans och ett snyggt tillskott till din outfit.

Tommy Hilfiger logotyp

Den rätvinkliga världsberömda logotypen i svarta, röda och vita färger är känd över hela världen och förknippas alltid med företaget Tommy Hilfiger. Men du hittar inte bara logotypen på catwalken i denna värld, utan också på de högkvalitativa märkesklockorna i vår butik. Färgkombinationen kommer från det nautiska flaggalfabetet. Detta alfabet användes ursprungligen inom sjöfarten för att utbyta meddelanden mellan fartyg på ett optiskt sätt.

Tommy Hilfiger klockor Trender

Här vill vi ge en liten förhandstitt på utvecklingen och trenderna hos Tommy Hilfiger.

Samarbete med Lewis Hamilton

Den brittiske Formel 1-föraren Lewis Hamilton är en av de mest framgångsrika racerförarna genom tiderna. Med sex vunna VM-titlar har han tagit sig till toppen av racingen. Efter inledande svårigheter, i likhet med Tommy Hilfiger, kunde han förbättras och utvecklas år efter år. Hårt arbete, vilja och ambition är alla attribut som gäller för denna extraordinära personlighet. Med detta samarbete har Tommy Hilfiger-företaget genomfört en riktig kupp. Lewis Hamilton uttrycker sin speciella stil och skapar en unik urban gatustil. Hamiltons sportiga DNA flödar in i Tommy Hilfigers herrprodukter och förvandlar dem till moderna, snygga och sportiga mästerverk.

Samarbete med supermodellen Gigi Hadid

I samarbete med den amerikanska supermodellen Gigi Hadid har Tommy Hilfiger befäst sin närvaro i dammodevärlden. Gigi kunde införliva sin erfarenhet av mode i sin egen Tommy Hilfiger-kollektion. Som reklammedium och ambassadör drar företaget inte bara nytta av Hadids erfarenhet utan också av hans internationella rykte. Tack vare henne lyckas företaget få ut trendiga och snygga produkter på marknaden.

HiddenGarantie