100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol
Köpguide Tommy Hilfiger klockor

Hitta rätt Tommy Hilfiger klocka som passar din smak

Det är lördag kväll. Du är inbjuden till en födelsedagsfest för en arbetskollega. När du har bestämt dig för en snygg outfit saknar du fortfarande det vissa. Slutligen kommer du ihåg att du nyligen köpte en ny Tommy Hilfiger klocka. Den snygga klockan kompletterar perfekt din outfit och får dig att se bra ut. Nu kan festen börja.

Innehållsförteckning

Berättelsen om Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger, grundaren av det världsberömda varumärket, växte upp 1951 i staden Elmira i upstate New York. Tommy märkte tidigt sin passion för mode. Hans föräldrar ville att han skulle bli ingenjör. Tommy hade dock andra planer och bestämde sig för att börja handla efter gymnasiet. På grund av sitt intresse för mode bestämde han sig först för att köpa olika jeans och klockbottnar och sedan ändra dem enligt sina idéer och preferenser för att äntligen sälja dem igen. Efter olika misslyckanden som konkursförfaranden och butiksstängningar bestämde Tommy sig för att grunda Tommy Hilfiger Corporation 1985. Från och med då släpptes hans designade kläder under varumärket Tommy Hilfiger. Under de kommande 5 åren fram till 1990 skulle företaget göra ett stort steg. Detta följdes av 25 miljoner dollar i försäljning och börsintroduktionen. Hittills har modegruppen Tommy Hilfiger kunnat göra sig ett speciellt namn och samtidigt utvecklas till ett internationellt verksamt företag.

Medan Tommy Hilfigers ™mode ursprungligen baserades på den nuvarande modellkulturen, baserades hans efterföljande design från 1980-talet och framåt på den amerikanska urbana stilen. Dessa första amerikanska mönster var främst avsedda för män. Mode baserades på snygga, bärbara och bekväma kläder. Under åren har Tommy Hilfigers klädlinje stadigt utökats. Så företaget utvidgade sitt mode till kvinnors värld och producerade sedan snygga damkläder. I synnerhet ledde riktade reklamkampanjer till en snabb ökning av företagets tillväxt och expansion till länder runt om i världen. Företaget säljer nu framgångsrikt högkvalitativa klockor och parfymer.

Klockor av Tommy Hilfiger

Grundaren själv beskriver sina produkter som "klassificerare med det vissa". Det är just denna företagsfilosofi som återspeglas i alla produktområden. I synnerhet Tommy Hilfiger klockor för kvinnor och < href = "https://www.uhren4you.de/armbanduhren/herrenuhren/tommyhilfiger/ "> män är tecken på stil, klass och elegans. Dessa attribut har utmärkt varumärket i årtionden och presenteras alltid på ett modernt, innovativt och uppfriskande sätt. Förutom deras visuella unikhet imponerar Tommy Hilfiger-klockor med sina högkvalitativa material. Värt att nämna här är användningen av snygga läder- och rostfria armband samt högkvalitativa kvarts och automatiska rörelser. Produktsortimentet omfattar sportiga klockor, eleganta affärsklockor, toppmoderna klockor samt klassiska klockor. Tommy Hilfiger klockor för män och kvinnor är unika och högkvalitativa klockor som lyser i de karakteristiska färgerna i företagslogotypen. Oavsett om du är en snygg följeslagare till en födelsedagsfest, som ett lämpligt tillskott till en affärslook eller i kombination med en vacker klänning, med en Tommy Hilfiger -klocka kommer du att göra ett oförglömligt uttalande när det gäller elegans och ett snyggt tillskott till din outfit.

Tommy Hilfiger Logotyp

Den rätvinkliga logotypen i färgerna svart, rött och vitt är känd över hela världen och är alltid förknippad med Tommy Hilfiger-företaget. Logotypen finns inte bara på catwalks i denna värld, utan också på högkvalitativa märkesklockor i vår butik. Färgkombinationen är härledd från det nautiska flaggalfabetet. Detta alfabet används ursprungligen i frakt för att utbyta meddelanden mellan fartyg på ett optiskt sätt.

Tommy Hilfiger klockor trender

Här vill vi ge en liten inblick i utvecklingen och trenderna av Tommy Hilfiger.

Samarbete med Lewis Hamilton

Den brittiska Formel 1-föraren Lewis Hamilton är en av de mest framgångsrika racerförarna genom tiderna. Med sex vunna VM-titlar har han tagit sig till toppen av racing. Efter inledande svårigheter, liknande Tommy Hilfiger, kunde han förbättra och utvecklas år efter år. Hårt arbete, vilja och ambition är alla attribut som gäller för denna extraordinära personlighet. Med detta samarbete har företaget Tommy Hilfiger uppnått en riktig kupp. Lewis Hamilton uttrycker sin speciella stil och skapar en unik urban gatustil. Hamiltons ™sportiga DNA flyter in i Tommy Hilfigers ™herrprodukter ™och förvandlar dem till moderna, snygga och sportiga mästerverk.

Samarbete med supermodellen Gigi Hadid

I samarbete med den amerikanska supermodellen Gigi Hadid har Tommy Hilfiger stärkt sin närvaro i dammodevärlden. Gigi kunde införliva sin erfarenhet av mode i sin egen Tommy Hilfiger -kollektion. Som annonsör och ambassadör drar företaget inte bara nytta av sin erfarenhet utan också av Hadids internationella berömmelse. Tack vare henne lyckas företaget få trendiga och snygga produkter till marknaden.

HiddenGarantie