100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Tysta väckarklockor - Pålitliga små hjälpare för dem bland oss som behöver vila!

Det första kriteriet för din nya väckarklocka är tyst? Då har du kommit till rätt ställe. Detta beror på att särskilt väckarklockor med en krypande sekund är tysta eller inte avger något tickande ljud. Principen för den krypande sekunden förklaras snabbt: Den andra handen rör sig stadigt och hoppar inte från ett sekundmärke till nästa. Detta förhindrar fästing, vilket är irriterande för vissa.

En annan viktig egenskap hos din nya väckarklocka är en lysande ratt? Naturligtvis kan vi också tjäna med detta. Atlanta 3054 är till exempel utrustad med en urtavla med en speciell nattlysande effekt. Det gör att du enkelt kan läsa av tiden även nattetid eller i mörker, med jalusierna sänkta eller liknande, utan att först tända ljuset.

En låg alarmton på din väckarklocka är otänkbar för dig, eftersom du ändå är en lätt sovhytt? Vår rekommendation är klockradio där du själv kan justera volymen. Men om du föredrar en väckarklocka med en riktig urtavla kan vi testa larmljudvolymen för dina favoritklockor. Skriv ett e-postmeddelande till oss eller ring oss ett kort samtal och ge oss varumärket och artikelnumret på enheterna i fråga.

Om du vill att din väckarklocka ska vara analog och tyst bör du välja Seiko QHE038. Detta finns i tre olika utföranden, som indikeras med bokstäverna A, T och Z i slutet av artikelnumret. Naturligtvis har dessa väckarklockor den vanliga Seiko-livslängden.

Naturligtvis är Oregon Scientifics projektionsväckarklockor på bilden ovan också tysta. Dessutom avger digitala väckarklockor vanligtvis bara alarmtonen vid den förinställda tiden. Du kan läsa mer om detta i motsvarande kategori. Om du har ytterligare frågor hjälper vi dig gärna i ord och handling.

HiddenGarantie