100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Kontorsklockor: punktlighet och tillförlitlighet

Kort historia av klockan på arbetsplatsen

Sedan industrialiseringens början har klockor varit till stor hjälp för att reglera arbetsprocesser. Så du vet alltid exakt när du har en paus eller när du måste avsluta arbetet.
Men införandet av klockor på arbetsplatsen var också ett verkligt genombrott för produktiviteten. Mätning av produktivitet med hjälp av klockor i fabriker och andra arbetsplatser har inte bara möjliggjort införandet av monteringslinjen, utan har också lett till att arbetstiden har minskat till de 8 timmar om dagen som är vanliga idag.
Man kan med rätta se fram emot ytterligare innovationer för kontorsklockor som kommer att visas på INHORGENTA München i februari 2016.

Exakt din typ

Letar du efter en klassisk, vanlig urtavla eller föredrar du ett motiv à la Varför så allvarligt? - det finns inga gränser för din fantasi. Är du nedsänkt i arbetet? Då kanske klockan van Gosen med motivet Done är helt rätt för ditt kontor. Eller kommer nästa semester närmare och närmare? Då kanske Nextime väggklocka med världskartan som motiv? Så du kan diskret dagdrömma om det efterlängtade målet. I allmänhet är världsklockor, dvs. klockor med möjlighet att visa flera tider i olika tidszoner samtidigt, idealiska för arbetsplatsen. Särskilt om du har många kontakter och affärer med utlandet.

En frisk fläkt med kontorsklockor

Har du ont om färg? Ta sedan en nypa frisk luft till ditt kontor med en modell från Atlanta eller K-Edition. Naturligtvis erbjuder vi dig också mer klassiska kontorsklockor med trä- eller metallramar och en enkel urtavla. Det betyder att det finns en lämplig modell för varje smak - oavsett om den är beprövad klassisk eller innovativt modern.

Kvalitet och prestanda

Kvalitet, unik design och innovation är bara några av egenskaperna hos kontorsklockor. Oavsett om de är fyrkantiga eller runda, vare sig de är monokroma eller färgglada - dessa fantastiska väggklockor inspirerar alla på sitt eget sätt. Som ett resultat ger de varje kontor en speciell charm. Vi ger dig också gärna personlig rådgivning om valet. Förresten erbjuder vi också specialpriser till bulkköpare med mer än 10 klockor.

HiddenGarantie