100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Sportklockor - livsglädje och sportig design för alla situationer

Idag måste sportklockor gå igenom mycket. Oavsett om du cyklar upp i bergen och tävlar tillbaka ner på en mountainbike, utforskar de omgivande skogarna på en löprunda eller bara vill hålla ett öga på tiden under fotbollsträningen: sportiga armbandsur är gjorda för just dessa tillfällen!

De välkända tillverkarna av sportklockor för män och kvinnor inkluderar Festina, Jacques Lemans och Timex. Seiko, Casio och Boccia har också insett vikten av denna typ av klocka och lanserar regelbundet nya modeller på marknaden.

Särskilt moderna sportklockor har många funktioner som gör vardagen enklare för dagens idrottare. Casio Sport Armbandsur STR-300-1CEF för kvinnor är till exempel en riktig allrounder. Detta gör att du kan ställa in flera larm samtidigt. Upp till fem gånger om dagen ljuder den inställda signalen och påminner dig om nästa träningspass eller helt enkelt nästa möte (denna funktion rekommenderas också starkt för regelbunden medicinering). För att hålla ett öga på din egen prestation kan stopptider också sparas och visas senare. Upp till 60 resultat kan arkiveras på det här sättet för att ge en översikt över prestandautvecklingen i körningar. Den robusta tillverkningen av denna klocka gör den också okänslig för vatten. Så du kan hoppa in i duschen efter träningen utan att behöva ta av dig klockan i förväg. Du behöver inte heller oroa dig för att glömma din klocka, kanske till och med i poolen eller gymmet. På grund av det böjda klockglaset är denna modell också mycket stabil och erbjuder en bra bild av den tydliga, digitala displaypanelen i 12/24-timmarsformat.

Sportklockor är i allmänhet mycket stabila och tål även de mest extrema förhållanden som dagens sport kan medföra. Många klockmodeller är speciellt anpassade till kraven för olika sporter. Seglare drar nytta av den integrerade yachttimern. Klättrare och vandrare använder ofta höjdtillägg eller den inbyggda digitala kompassen. Modeller med pulsmätare finns också tillgängliga. Ta en titt i vår webbshop. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss.

HiddenGarantie