100 dagar
öppet köp
Köp gåvor nu!
Om inte vänligen snälla tillbaka på det nya året!
Exit Exit

100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol
Atlanta - Paragon

- Utmärkt kvalitet till rimliga priser Paragon

är det

grekiska ordet för "utmärkt" och är också det företag som har sålt väggklockor, bordsur och väckarklockor under varumärket Atlanta sedan 1988. Idag är dessa klockor av högsta kvalitet och unika mönster kända över hela världen.

Det spelar ingen roll om Pendelklocka eller bordsklocka, vare sig radiorörelse eller kvarts, oavsett om den är rund eller fyrkantig ... Detta märke erbjuder rätt modell för varje smak och varje inredningsstil. Atlantas breda sortiment av produkter sträcker sig från klassiskt elegant till banbrytande och modernt. Utbudet av högkvalitativa material som används är också brett; Från olika träslag till metall och glas, allt ingår.

Paragon testar alltid nya saker när det gäller design. Till exempel en köksklocka vars index och händer är gjorda av bestick, med urtavlan i form av en servitör. Men naturligtvis återvänder Paragon-företaget också till beprövade föremål som den tidlösa pendelklockan av elegant bokträ med en klassisk arabisk urtavla. Tack vare sin decennier av erfarenhet kan detta innovativa företag leka med en mängd olika stilelement och därmed alltid utveckla ett brett utbud av klockdesigner. Varje Atlanta kännetecknas tydligt av funktionalitet och specialfunktioner.

Atlanta klockor köps bäst i vår butik. Vi hoppas att du gillar att surfa och kommer naturligtvis gärna att ge dig råd om du har några frågor.

HiddenGarantie