100 dagar Öppet köp

30 dagar Lägpris garanti

fri utökad garanti

DeutschEnglishFrancaiseItalianoEspanol

Atlanta - Paragon - Utmärkt kvalitet till rimliga priser

Paragon är det grekiska ordet för utmärkt och är också det företag under vilket väggklockor, bordsklockor och väckarklockor har sålts under varumärket Atlanta sedan 1988. Idag är dessa klockor av högsta kvalitet och unik design kända över hela världen.

Det spelar ingen roll om pendelur eller bordsklocka, om radiourverk eller kvarts, om det är runt eller fyrkantigt... Detta märke erbjuder rätt modell för varje smak och varje inredningsstil. Atlantas breda utbud av produkter sträcker sig från klassiskt elegant till banbrytande och modernt. Utbudet av högkvalitativa material som används är också brett; Från olika träslag till metall och glas, allt finns där.

Paragon provar alltid nya saker när det gäller design. Till exempel en köksklocka vars index och visare är gjorda av bestick, med urtavlan i form av en kräm. Men Paragon återvänder naturligtvis också till det beprövade, som det tidlösa pendeluret i elegant bokträ med en klassisk arabisk urtavla. Tack vare sina årtionden av erfarenhet kan detta innovativa företag leka med en mängd olika stilelement och därmed alltid utveckla ett brett utbud av klockdesign. Varje Atlanta kännetecknas tydligt av funktionalitet och unikhet.

Det bästa sättet att köpa Atlanta-klockor är i vår butik. Vi hoppas att du tycker om att surfa och ger dig naturligtvis gärna råd om du har några frågor.

HiddenGarantie